2777
2789
عنوان

نگاه کردن زنی به همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول که بهشون تو ظاهر بی تفاوت خودم رو نشون میدم

بعدم سعی میکنم هرچه زودتر برای اون خانم شوهر پیدا کنم

وسرو سامونش بدم

بهدم جاییکه باشه نه خودم نه شوهرم رو نمیبرم

البته اگر واقعا حس بدی داشته باشم 

وگرنه من زن مطلقه دیدم از گل هم پاکتر

نمیشه ک

اکثر مردا  ببینن روچیزی حساسی بدتر دست میزارن روش پس بهتره اگ شک نداری بی خیال باشی مگه اینک.مورد شک برانگیزی باشه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
چرا نگاه کنن آخه بهم چ دلیلی داره

کرم داره کررررممممم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
چرا نگاه کنن آخه بهم چ دلیلی داره

چیز دیگه از شوهرت دیدی؟ اینکه تو خیابون چشش دنبال کسی باشه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اول که بهشون تو ظاهر بی تفاوت خودم رو نشون میدم بعدم سعی میکنم هرچه زودتر برای اون خانم شوهر پیدا ک ...

نه این زنه  یخورده حالش بده فامیل و غریبه ام نمیشناسه 

اين اتفاق برا من افتاده طرف لباس باز پوشيده بود مهمونشون بوديم سينه هاشو انداخته بود بيرون هركدوم اندازه كله ى من بود، بعد هى از قصد دولا ميشد جلو شوهرم و عشوه خركى ميومد

منم ميخ نگاشون ميكردم

شوهرم اصلا نگاش نكرد ولى اون هى سعي داشت بماله خودشو به شوهرم😐

هيچى ديگه بعدش هى سركوفت ميزدم به شوهرم و ميگفتم فاميلاتون نصفشون خرابن و هى داد ميزدم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
میگم دیدنی بود چش ور نمیداشتی ازش قاطی میکردم دیگه هزارتا حرف بارش میکردم ب غلط کردن مینداختمش

من گفتم بهش تو دیگه متاهلی اگه نمیتونی جلو خودتو بگیری حلقتو در بیاد بعد