2777
2789
عنوان

بهترین خصوصیت همسرتون چیه؟؟؟😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 115 پست
پس چرا واسه خونوادش اینجوری نیس.انقد دوسشون داره که حد نداره.هر مناسبتی میشه پول میفرسته که من کادو ...

اي خواهر اول راهي.خانواده خودشون تافته جدابافته اند.واسه منكه خانواده خودش اون موقعها عددي نبودن براش بيا ببين الان چكار ميكنه براشون حتي حاضره زن و بچش رو دربه در بكنه ولي اونا راضي باشن واي به تو كه از الان اينطوريه

ما ملت حسينيم
الان که دیگه زنش شدم و رفتم تو خانوادش میبینم اصلا باباش با هوی سلام میکنن.بقران اگه بخوام دروغ بگم ...

برای همینه که اینجوریه!

سعی کن بهش یاد بدی که من وقتی فلان حرف رو میزنم دوست دارم تو اینجوری جوابمو بدی،منتظرم فلان جوابو ازت بشنوم!

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩خدایا شکرت⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا واسه خونوادش اینجوری نیس.انقد دوسشون داره که حد نداره.هر مناسبتی میشه پول میفرسته که من کادو ...

بهت بگم تز خودت هيچي كم نذار نگي نداره عيبي نداره نگرفت يا نميتونه اشكال نداره نكرد بخدا به چشمش بعدا نمياد هر چي هم بگي ميگه ميخواستي نكني.خودت رو دست كم نگير.هميشه بالا بگير هم خودت رو هم خانوادت رو سفت نگيري سفت ميخوري

ما ملت حسينيم
حس میکنم اعتماد به نفس پایینی داره درسته؟

اره خیلی هم پایینه.هرچی بهش میگم عزیزم تو همه چیز منی تو بزرگ خونمی.تو اقای بالا سرمی.من خدارو شاکرم که تو رو بهم داده تا این همه ازادی رو بهم بدی خودم برا زندگیمون تصمیم بگیرم بی فایدس.اینقد تو جمع چه خودش باشه چه نباشه ازش تعریف و تمجید میکنم که خودم باورم میشه ولی بی فایدس.بعضی وقتا به سیم اخر میزنم میگم مرگ یبار شیونم یبار من یبار میخوام زندگی کنم بذار طلاق بگیرم و برم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
اي خواهر اول راهي.خانواده خودشون تافته جدابافته اند.واسه منكه خانواده خودش اون موقعها عددي نبودن برا ...

😔خیلی ناراحتم ازش

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
اره خیلی هم پایینه.هرچی بهش میگم عزیزم تو همه چیز منی تو بزرگ خونمی.تو اقای بالا سرمی.من خدارو شاکرم ...

به خاطر شرایط زندگی که داشته اینجوریه

توانایی هاشو بهش یاد اوری کن و بزار ی سری از کارایی که در توانشه خودش انجام بده تا احساس قدرت کنه

برای همینه که اینجوریه! سعی کن بهش یاد بدی که من وقتی فلان حرف رو میزنم دوست دارم تو اینجوری جوابمو ...

تو فکر میکنی من نگفتم؟؟؟یا تا حالا انجام ندادم؟؟؟؟؟اگه این تلفن به زبون بیاد که من تو عقد ساعتها باهاش حرف میزدم که سلام کن وقتی حالتو پرسیدم نگو اره خوبم پشت بندش توام احوالپرسی کن.الان یک ساله ازدواج کردم دیگه اعصابشو ندارم زبونم مو دراورد از بس بهش گفتم مردم دار باش ایقد زنتو خانوادتو با رفتارهای گهت نرون از خودت

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
بهت بگم تز خودت هيچي كم نذار نگي نداره عيبي نداره نگرفت يا نميتونه اشكال نداره نكرد بخدا به چشمش بعد ...

اخه وقتی زورش میاد واسم خرج کنه دیگه چیکار کنم‌.ادم یبار میگه دوبار میگه‌.نمیشه که همش بگه.غرورم چی میشه.بی انصافی نکنم واسه مناسبتا برام کادو اوردن ۳ تا النگو.ولی خب بازم کم گذاشتن درمقایسه با بقیه.ادم تو نامزدی همش مقایسه می کنه اخه

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
به خاطر شرایط زندگی که داشته اینجوریه توانایی هاشو بهش یاد اوری کن و بزار ی سری از کارایی که در توا ...

اگه بخوام زندگی رو بسپارم به اون مثه باباش به یه لقمه نون راضیخ

تو فکر میکنی من نگفتم؟؟؟یا تا حالا انجام ندادم؟؟؟؟؟اگه این تلفن به زبون بیاد که من تو عقد ساعتها باه ...

خب برای این که یادبگیره باید اول ببینه که این رفتارش مشکله ولی متاسفانه فکر نکنم این چیزارو مشکل ببینه یا بد بدونه!

سعي كن تا اول راهي و حرفت ميره تغييرش بدي.يه كم سخت شايد باشه ولي ميشه

مرسی از راهنماییت عزیزم❤❤

اگه بخوام زندگی رو بسپارم به اون مثه باباش به یه لقمه نون راضیخ

خب دیگه پدرو ببین پسرو بگیر شدی😄

ولی خب واقعا اگه اذیت میشی با ی روانشناس صحبت کن!

خب برای این که یادبگیره باید اول ببینه که این رفتارش مشکله ولی متاسفانه فکر نکنم این چیزارو مشکل ببی ...

اصلا اینا از نظر اون بد نیستن.میگه تو نمیخواد چیزی یاد من بدی.تو فقط احترام نگه دار.من نمیدونم احترام چیه از نظر اون.باباش اصلا چیزی به عنوان حرمت بین خودشو خانمش نداشته.اینکه زنشو حرمت کنه نبوده.این احترام گذاشتن رو هم شوهرم از خودم یاد گرفته که هی میگه احترام بذار.ولی خودش احترام نمیذاره.