2777
2789

نمیدونم با این قیمت اگه اشنا داشته باشی فکنم 6 اینا بتونی بگیری

ولی چرا ایفون با این یع سامسونگ جدید و با کیفیت میتونی بگیری مثل  سری a

میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی  سطحم و شعورم  خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم با این قیمت اگه اشنا داشته باشی فکنم 6 اینا بتونی بگیری ولی چرا ایفون با این یع سامسونگ جدی ...

آیفونو بخاطر دوربینش میخوام ولی ازطرفی هم میترسم کیفیتش اونقدراهم خوب نباشه بخاطر اینکه مدلش نسبتا پایینه و خب کلاسی که آیفون داره سامسونگ ندارههه😄

آیفونو بخاطر دوربینش میخوام ولی ازطرفی هم میترسم کیفیتش اونقدراهم خوب نباشه بخاطر اینکه مدلش نسبتا پ ...

من هیچ وقت طرفدار ایفون نبودم چون حس میکردم اگه بخرم  میگن میخواد کلاس بگذره،اول سونی خریدم چند مدل،بعدش نوکیا،آخرین سری هم گلکسی نوت خریدم ،گلکسی نوت سامسونگ عالی بود خیلی دوستش داشتم کیفیت همه چیش بالا بود ولی الکی خراب شد دو سال نشد بعدشم هیچ کس نتونست تعمیرش کنه،این بود که ایفون خریدم ،مطمئنم که هیچ وقت گوشیم ویروس نمی گیره و از شر تبلیغات مزخرف اندروید هم راحتم 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
مدل آیفونت چیه عزیزم

من قبلا 6معمولی داشتم  داشتم استفاده کردم بعد دادم به همسرم الان خودم ۷پلاس دارم ،نزدیک۲ساله،اون یکی هم نزدیک ۴ساله  دست همسرم هست 

مشکلی باهاش نداشتی؟ با 6، و اینکه دوربینش نسبت به 7خودت چقد تفاوتشه

حافظش کم بود واسم ،خوب دوربینش وقتی هفت نداشتم اوکی بود الان که هفت دارم معلوم میشه ضعیف تره ،به نظرم شما یا ۶اس پلاس بخر یا هفت معمولی ،دست دو نو و تمیز زیاد هست 

حافظش کم بود واسم ،خوب دوربینش وقتی هفت نداشتم اوکی بود الان که هفت دارم معلوم میشه ضعیف تره ،به نظر ...

یسوال دیگه.. اینکه میگن ایفون خیلی محدودیت داره هیچی نمیتونی دانلود کنی حتی فیلم و اهنگ راس میگن؟؟ 

ببين ايفون خوبه ولي متاسفانه خيلي از چيزا يا اپ رو كه بازار داره اپ استور نداره همين خيلي بده مثلا نميشه يه برنامه اموزشي را دانلود كني

من فارسم ولي عاشق كورد و زبان كوردي ام فقط از زبان كوردي هربژي بلدم  هه ر بژي ايران    هه ربژي كورد  
یسوال دیگه.. اینکه میگن ایفون خیلی محدودیت داره هیچی نمیتونی دانلود کنی حتی فیلم و اهنگ راس میگن؟؟&n ...

واسه اهنگ دانلود كردن كه بايد برنامشو از اپ استور دانلود كني اين راحته ولي واسه چيزاي ديگه نه 

من فارسم ولي عاشق كورد و زبان كوردي ام فقط از زبان كوردي هربژي بلدم  هه ر بژي ايران    هه ربژي كورد