سلام دوستان ، برا آقا داداشام دنبال دختر خوب میگردیم . سه تا داداش دسته گل داریم . یکی متولد ۷۰ یکی متولد ۷۲ و یکی متولد۷۷ سه تاشونم اعلام آمادگی کردن واسه ازدواج ... خونواده مذهبی هستیم مشهد اگه دختر خوب میشناسین با شرایط اجتماعی متوسط لطفا برام پیام بذارین معرفی کنین
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولی مهندسی برق خونده مغازه مشاور املاک داره .دومی طلبه اس . سومی دانشجوی رشته حقوق در حال حاضر مغاز ...
نمیدونم کار درستیه یا نه ولی من دوتا از دوستام دانشجو مشهدن
متولد 78
خودشون نیشابورین میخوای بدم؟
خیلی دخترای خانومین
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇