2777
2789
عنوان

بنطرتون به نادر شوهرم زنگ بزنم که شوهرم کتکم زده?

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 78 پست
فحش داد بدبدهنه منم ایندفعه هرچی گقت گفتم پدر و مادرتن خواهر برادرتن اینم قاط زد

خب وقتی میدونی جوابش ونده 

مردی که دست رو زن بلندمیکنه رو باید سنگسارکرد ولی شماهم جواب نده تو عصبانیتشبذارعذاب وجدان بگیره پشیمون بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه تایپی بود مادر شوهرم الان وقت شوخی نیست😢

آخه خوشمزه ها جا و مکان شوخی رو نمیدونن.

بهش نگو . خودتون مشکلتونو حل کنید بهتره

به خانواده ها که کشیده بشه شاید نتیجه خوبی نداشته باشه

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
فحش داد بدبدهنه منم ایندفعه هرچی گقت گفتم پدر و مادرتن خواهر برادرتن اینم قاط زد

بد دهنه فحش میده تازه کتکم میزنه .بچه هم داری

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

بنظرم بگو بهش ولی اگه شوهرت از اوناس که بدتر میکنه نگو بنظر من برو خونه مادرت بزار حساب بیاد دستش اگه اولین بار زدت 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
شوهرم مشکل داره باردار نمیشیم باید کاشت کنیم قرار بود اسفند بریم برا کاشت

از اول اینجوری بود یا وقتی رفتید پی درمان؟چون مردا دوست ندارن روشون. عیب گذاشته بشه غرورشون اجازه نمیده کلا روانشون بهم میریزه.

اگه از اول اینجوری بوده خواهشا اول درستش کن بعد ازش بچه دارشو.سخته جلو بچت فحشت بده وکتکت بزنه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .