2777
2789
عنوان

عمل بینی و بارداری بعدش!

6818 بازدید | 27 پست

سلام دوستان
اگر عمل بینی انجام بدیم و بعد چند ماه مثلا دو سه ماه اقدام به بارداری کنیم و باردارشیم آیا روی بینی و بدفرم شدن یا پایین اومدن نوکش تاثیر داره؟

اینو میدونم توی بارداری آدم ورم میکنه اگر بعد چند ماه بارداری که ورم بارداری داره شروع میشه یا کلا از وقتی باردار شدیم چسب بزنیم بینی رو شبا وقت خواب مشکل ورم و دفرمه شدن پیش نمیاد یا اگر ورم کنه بعد زایمان میخوابه؟؟کلا میخوام بدونم بینی خراب نشه یوقت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ٥ سال پيش عمل كردم الان اقدامم انقدر ميترسم خراب شه😣

نه بابا 5سال که خیلی فاصلش زیاده طوری نمیشه!!اگر میبینی داری ورم میکنی بینیتو چسب بزن آخه میگن برای جلوگیری از ورم و خوابیدنش بعد عمل چسب میزنن

نه بابا 5سال که خیلی فاصلش زیاده طوری نمیشه!!اگر میبینی داری ورم میکنی بینیتو چسب بزن آخه میگن برای ...

اخه دكترم ميگفت چسب زياد بزني ورم ميكنه بدتر

بعدش به دكترم ميگم ميترسم

نميگه خراب نميشه

ميگه فوقش مياي برات ترميم ميكنم😟

ان شاالله خراب نشه

مليكا هستم🥰
اخه دكترم ميگفت چسب زياد بزني ورم ميكنه بدتر بعدش به دكترم ميگم ميترسم نميگه خراب نميشه ميگه فوقش ...

وااای خدا نکنه به ترمیم برسه!!انشاا... ک چیزیش نمیشه 

پس این همه ملت عمل کردن بعدش باردار شدن همشون رفتن ترمیم؟!!

در مورد ورم و چسب من خیلی خوندم حتی بعد عمل میگن دوماه ک چسب زدید اگر بازم ورم دارید شبا چسب بزنید چون شب بیشتر ورم!نیدونم والا!!

وااای خدا نکنه به ترمیم برسه!!انشاا... ک چیزیش نمیشه  پس این همه ملت عمل کردن بعدش باردار شدن ...

عزيزم

من دو ماه روز و شب زدم

١ ماه فقط شب ها

كلا سه ماه چسب داشتم

اصلشم همينه

ولي خيلي ميترسم

خواهرشوهرم عمل نكرده بود،توي بارداريش بينيش ورم كرد

ديگه نخوابيد ورمش

حالا من ميگم مني كه عمل كردم چي ميشه حالا🤦🏻‍♀️

مليكا هستم🥰