زیتون۱۰۰۰ مدیر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 57 عنوان لطفا کمکم کنید خیلی نگرانم | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 34 پست سلام بچه ها من خیلی نگرانم پسرم دو سال و نیمه اس اما نسبت به هم سن و سالاش نمیتونه حرف بزنه نهایتا جمله دو کلمه ای در حد مامان بیا،آب بدهقبلا تاپیک زدم کسی جوابمو نداد.از ی طرف دیگه شوهرم نمیذاره ببرم گفتار درمانی نمیدونم چیکار کنم خیلی باهاش حرف میزنم اما فایده نداره.حالم گرفته اس 1398/10/11 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون۱۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 57 پسرت از ایناست که یهو مثل بلبل شروع میکنه به حرف زدن. بهت قول میدم. به نظر من تا وقتی عکس العمل ها ... دکتر بردم با برادرم گفت مشکل خاصی نداره ولی باید ببری گفتار درمانی
زیتون۱۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 57 بايد بشينين جدي در موردش صحبت كنين عيب ميذاري روش چيه !!!! خب اگه الان بهش كمك نكنين بعدا هم ... خیلی گفتم ولی فایده نداره،دیوونه شدم بخدا
mahak_m عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2841 خیلی نگرانم میبینم نمیتونه حرف بزنه یا چیزی بخواد گریه میکنه عزیییزمنمیدونم چی بگمانشاالله زودتر حرف میزنه خدایا شکرت....❤❤
ًالیا عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 12368 دکتر بردم با برادرم گفت مشکل خاصی نداره ولی باید ببری گفتار درمانی اگه مشکل خاصی نداره و همسرت هم نمیذاره ببری گفتار درمانیپس خودت باید تو خونه بیشتر باهاش وقت بذاری من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
زیتون۱۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 57 عزیییزم نمیدونم چی بگم انشاالله زودتر حرف میزنه امید به خدا
termeh_jooni عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 1484 میشه توضیح بدی،چیکار کردن؟ کار خاصی نکردن. فقط بهش فشار نیار برای حرف زدن. بدون اینکه حساسش کنی فقط باهاش بازی کن، اشیا رو نشون بده، اسمشون رو بگو، اسم میوه ها...یهو زبون باز میکنن.
زیتون۱۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 57 اگه مشکل خاصی نداره و همسرت هم نمیذاره ببری گفتار درمانی پس خودت باید تو خونه بیشتر باهاش وق ... خیلی وقت میذارم قصه شعر بازیتخم بلدرچین هم میدم
زیتون۱۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 57 کار خاصی نکردن. فقط بهش فشار نیار برای حرف زدن. بدون اینکه حساسش کنی فقط باهاش بازی کن، اشیا ... فکر کنم متوجه شده که من اضطراب دارم
ًالیا عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 12368 خیلی وقت میذارم قصه شعر بازی تخم بلدرچین هم میدم پس منتظر باش همین روزا یه زبونی واست بریزه که خودت دهنت وا بمونه😍 من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
زیتون۱۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 57 پس منتظر باش همین روزا یه زبونی واست بریزه که خودت دهنت وا بمونه😍 خدا از دهنت بشنوه خواهر
termeh_jooni عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 1484 فکر کنم متوجه شده که من اضطراب دارم بچه ها خیلی بیشتر از اونکه ما فکر میکنیم باهوشن.چون بچه شما کم حرف میزنه ممکنه زیاد متوجه نشید که چقدر متوجه دور و برش هست.ولی درک بچه ها تو این سن، حیرت آوره.
زیتون۱۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 57 بچه ها خیلی بیشتر از اونکه ما فکر میکنیم باهوشن. چون بچه شما کم حرف میزنه ممکنه زیاد متوجه نشید که ... درسته عزیزم گاهی دیگه کم میارم
ًالیا عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 12368 خدا از دهنت بشنوه خواهر انشاللهپسر منم تا دو سال و هفت ماه خیلی حرف نمیزدجمله نمیگفتالان سه سال و نیمه ستماشالله اینقدر بلبل زبونی میکنه که خودم کم میارم من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
زیتون۱۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 57 انشالله پسر منم تا دو سال و هفت ماه خیلی حرف نمیزد جمله نمیگفت الان سه سال و نیمه ست ماشالله این ... خدا حفظ اش کنهیعنی جمله دو کلمه ای هم نمیگفت؟گفتار درمانی بردید؟
ًالیا عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 12368 خدا حفظ اش کنه یعنی جمله دو کلمه ای هم نمیگفت؟گفتار درمانی بردید؟ نهایتش در حد همون دو کلمهنه نبردمشخودم خیلی خیلی باهاش حرف میزدممن خودم آدم کم حرفیماما تو خونه هرررررررر کاری که انجام میدادم براش توضیح میدادم.موقع آشپزی، ظرف شستن، حموم کردن و ...یه سره در حال توضیح دادن بودم🤪 من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊