2777
2789
عنوان

لاغری سخت

190 بازدید | 6 پست

خانوما کیا بدنش طوریه که سخت لاغر میشن حتی اگه رژیم بگیرن و ورزش کنن 

مثلا دختر خاله ی من ۱ماه رفت باشگاه خودشوکشت فقط ۵۰۰گرم لاغر شد البته پهلو و شکم نداره بیش‌تر پاهاش و روناش چاقن دوبارم زایمان کرده 

شما چیکار میکنیین؟

چند در صد به ژن بستگی داره؟

یعنی اگه ژن چاقی تو خاله ها و مادر باشه شما با ورزش و رژیم لاغر نمیشین؟🤔

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️

منو چی میگی من دیگه نا امید شدم س ماه رفتم باشگاه رژیم گرفتم کلی چیز دیگه نیم کیلو لاغر کردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منو چی میگی من دیگه نا امید شدم س ماه رفتم باشگاه رژیم گرفتم کلی چیز دیگه نیم کیلو لاغر کردم 

واقعااااااا؟

خب یعنی لاغر شدن یه رویا میشه برای آدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااااااا؟ خب یعنی لاغر شدن یه رویا میشه برای آدم 

آره واقعا اما اگر لاغر کنم هم چاق نمیشم به این راحتی مثلا من الان چند سال وزنم تکون نخورده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آره واقعا اما اگر لاغر کنم هم چاق نمیشم به این راحتی مثلا من الان چند سال وزنم تکون نخورده 

خب خوبه که 

اتفاقا کسایی که بدناشون این آناتومی رو داره دیرم چاق میشن بعدشم اگه چاق شن خیلی مشخص نمیشه و مثلا کسی بهش نمیگه چاق شدی 

اینجور آدما چون چربی تو بدنشون کمه سخت لاغر میشن 

بیش‌تر گوشت😉

چند کیلویی شما؟

خب خوبه که  اتفاقا کسایی که بدناشون این آناتومی رو داره دیرم چاق میشن بعدشم اگه چاق شن خیلی مش ...

من وزنم زیاده متاسفانه 85 کیلوام 

باید دنبال روش مخصوص به خودتون باشین. مطمئنا عادتهای غذایی خودتون رو میشناسین. باید ببینین کجای کارتون اشتباست. رژیم های لاغری برای همه جواب نمیده. هر کسی ژنتیک خودشو داره.

من تو سایتم درباره این موضوع یه مطلب نوشتم اگه دوست داشتی مطالعه کن