2777
2789
عنوان

خیالبافی کنم یا زوده؟ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 49 پست
وااای با این ک از حاملگی بدم میاد با خوندن متنت ی عالمه انرژی گرفتممممم😍انشااااالله ک باردار میشی ع ...

مررررسی عشقممم 😍😍 امیدوارم تونسته باشم حالمو توصیف کرده باشم

بالاخره افتخار دادن بیان تو دلم کنجده مامان 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاد خودم افتادم زنگ زدم دوستم گفتم دکتر میگه شاید دوتاش بگیره انقدر باهم ذوق کردیم ولی ای دل غافل اون ۲ماه تبدیل شد الان به بیشتر ۳سال و دکترها کاملا ناامیدمون کردن از طبیعی باردارشدن

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
خدا نکنه عزیزم ...توی بارداری اتاق من پر عکسای سونو گرافی بود  الآنم نوزاد میبینم حالم عوض میش ...

ای جانم پس منم مثل خودتم اصلا نمیتونم در مقابل بچه ی خودم احساساتمو کنترل کنم

وای یاد خودم افتادم زنگ زدم دوستم گفتم دکتر میگه شاید دوتاش بگیره انقدر باهم ذوق کردیم ولی ای دل غاف ...

انشا ٔالله که خیره گلم چرا طبیعی نمیشی مشکلت چیه؟ 

من که مشکلی ندارم اما طبیعی هم نشدم

انشا ٔالله که خیره گلم چرا طبیعی نمیشی مشکلت چیه؟  من که مشکلی ندارم اما طبیعی هم نشدم

خودم تنبلی خفیف دارم شوهرم ضعیفه ...دکتر گفت فقط ای وی اف ....واسم دعاکن چندروز دیگه پریود میشم و باید برم سونوگرافی و داروهامو شروع کنم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
وایییییی چه خوبه حالمو فهمیدی چجوریه 😍😍😍

من دو تا فولی ۱۰ و۱۲ داشتم روز ۱۵ سیکلم دکتر گفت بدرد نمیخورن ولی دوقلو دختر وپسر دارم 

خدا بخواد میده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوقلوهای ناز من دوستتون دارم
خودم تنبلی خفیف دارم شوهرم ضعیفه ...دکتر گفت فقط ای وی اف ....واسم دعاکن چندروز دیگه پریود میشم و با ...

انشا ٔالله که زود باردار بشی ای وی اف هم خیلی خوبه  برات دعا میکنم عزیزم

عزیزم امیدوارم همین ماه یه عروسک خوشگل تو دلت به وجود بیاد و بشی مامان مهرماه ۹۹

وای مرسی عزیزم 😍 مامان مهرماهی۹۹ 😍 اصلا بهش فکر نکرده بودم ازین به بعد بهش فکر میکنم بچم نیمه دومی میشه😂 مهرماهی

من دو تا فولی ۱۰ و۱۲ داشتم روز ۱۵ سیکلم دکتر گفت بدرد نمیخورن ولی دوقلو دختر وپسر دارم  خدا بخ ...

واقعا هم خدا بخاد میده دوقلو سخته بارداریش، ؟  بدنیااومدن چقد بود وزنشون؟ ضعیف بودن؟

من بدنم خیلی ضعیفه اگه دوقلو بشه کلا از بین میرم 😔

واقعا هم خدا بخاد میده دوقلو سخته بارداریش، ؟  بدنیااومدن چقد بود وزنشون؟ ضعیف بودن؟ من بدنم خ ...

برا من خیلی سخت بود بارداریم

اخر ۳۶ هفته دنیا اومدن

۲کیلو بودن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35