2777
2789
عنوان

مهمانی

139 بازدید | 8 پست

سلام .همسرم تو کار ساختمونه دیشب عموم ازش خواست ک ی روز بره در خونش براش کار بزاره 

ما عقد هستیم 

همسر گفت امزوز وقتم ازاده و رفت براش انجام بده .حالا بابام زنکزده میگه فمو گفته شام نزارید بیاین خونه خودم 

همسر گفت شما برید من نمیتونم 

من دوست دارم عموم خودش مستقیم ب شوهرم بگه ک اونم بیاد 

چن تا حالا اونجا نرفته 

حالا چ کنم اتقد دلشوزه گرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات ک زنگ زد میگفتی بهشون بگید ک ب خودمون زنگ بزنن بگن

نمیدونم گفته نگفته با همسرم ک صحبت کردم .گفت حالا میایم خونه حرف میزنیم 

اما تو اونا بیان من چن کیلو از گوشتم ریخته 

من دوست دارم برا همسرم ارزش قایل باشن اون تو این سرما رفته براش در کار بزاره  خب باید خیلی رسم ...

دقیقا شما هم نرو که همه عادت کنن به خود همسرت بگن. اگه بری میگن سبکشون اینجوری. اشتباه منو نکن. یه بار دوبار  نری   درست میشه و همه عادت میکن. 

دقیقا شما هم نرو که همه عادت کنن به خود همسرت بگن. اگه بری میگن سبکشون اینجوری. اشتباه منو نکن. یه ب ...

اگ هم نرم میترسم سرو صدا بشه ت. خونه ولی من دوس دارم باه مسرم برم 

شما چ اشتباهی کردین 

اگ هم نرم میترسم سرو صدا بشه ت. خونه ولی من دوس دارم باه مسرم برم  شما چ اشتباهی کردین

وا چ سرو صدایی بشه.   شما از شوهرت بپرس بگو عمو دعوت کرده یا بابام  بهت گفته خونه عمو رو.  اگه گفت نه. نرو.    به من گفتن بیا به همسرم اطلاع ندادن  منم اشتباه کردم رفتم دیگه عادت شده بود براشون.  الان اوضاع فرق کرده هرجا بریم دعوتش میکنن. ازاول  جابندازی خیلی راحت تری تا بمانه بعدا بخوای حالی کنی.