2777
2789
عنوان

نامزدم

318 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من ی کاربرقدیمی ام البته اما بخاطر درس و اینا گوشی و گذاشتم کنار و رمزمو فراموش کرده بودم دوباره دیشب ثبت نام کردم

اونقد سوال توذهنم هس خواهش میکنم راهنمایی کنین

من اکثر اوقات توبرخورد اول با دوستای همسرم استرس دارم

الان دقیقا همسرم تماس گرف گف فردا شب قراره بریم خونه دوستش ی دوستش تازه ازدواج کرد قراره خانوم اونم بیاد

امامن استرس دارم نمیدونم چرا 

واقعا دلیلشو نمیدونم لطفا راهکاربدین تجربیاتتونو بگین اینم بگم ک نامزدم عقد کردیم و اینک دوسندارم همسرمو محدود کنم واقعا حق داره رفتوامد کنه مشکل ازمنه

لطفا راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس چیه؟ 

برو خوش باش بابا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
مشکلی ندارن اما من استرس میگیرم تا حدی ک استرسم بروز میکنه

مثلا چه عکس العملهایی داری توی جمعشون 

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!

بذارین ی چیزیو بگم...نمیدونم من حسودم یا حس شماهم هس

همسرم با خانم ایندوستش یخورده راحت

مثلا این سری برا ی مناسبت رفتیم بیرون ب اون خانم انگار بیشتر میگف چی میخوری و ...و اینک مثلا زنگ زد گف اره ایشون زحمتشو کشیده داره مراسم میگیره....بنظرتون من توهم زدم؟بخداهیچ مشکلی منو همسرم نداریم خیلی خیلی خوبیم این موضوع داره اذیتم میکنه

منم اینجوریم😂😂😂من صادقانه میگم استرس اینو میگیرم که نکنه خانوم اون دوستش بهتر باشه 😁😅

ن من همش میترسم شوهرم با خانم این دوستش ک دعوتمون کرده خیلی گرم بگیره ناراحت شم الان ک فک میکنم حس میکنم شاید ازین باشه

مثلا اگ رفتارشوهرمو ببینم با خانم دوستش گرم میگیره ناراحت میشم قیافم نشون میده ک ناراحتم 

اشتباه در اشتباه 

به هیچ مردی حساسیت بیش از حد نباید نشون داد چون بدتر میشن

خودتو کنترل کن یا اینکه یه جلسه از یه روانشناس مشورت بگیر

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!