2821
2789
عنوان

رشک غیر فعال چجوریه؟

10745 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من 18 سالمه و سرم شپش داشت ولی خوشبختانه با استفاده از شامپو بر طرف شد اما هنوز یه چیزای سفیدی تو سرم هست که فکر میکنم رشکه 

میشه شما بگید تفاوت بین رشک مرده و زنده چیه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه از استخر هم شپش بگیریم ؟ازون روز که رفتم موج های ابی تاامروز سرم میخاره میگم نکنه منم شپش گرفتم ؟؟؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بهتره از لای موهاتون جدا کنید ممکنه نمرده باشن یه دونه رشکم کافیه برای اینکه دوباره بگیرید

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

شونه ضد شپش بگیر 

از این استیلا 

دختر من نمیدونم کی و چجوری سرش شد پر از شپش 

یعنی اونقدر زیاد بود که کافی بود نگاه کنی و سه چهارتارو قشنگ ببینی 

هرچیییی هم لای موهاشو نگاه میکردی رشک میدیدی 

با شامپو شپشاش میرفت و رشکاش میموند و بعد چند روز دوباره شپش بود تو سرش

شونه رو از دیجی کالا گرفتم ۵ روزه همه شپشا و رشکارو تمیز کرد رفت پی کارش خداروشکر هنوزم هیچ اثری ازشون نیس

فرشته های کوچولوی من ...
شونه ضد شپش بگیر  از این استیلا  دختر من نمیدونم کی و چجوری سرش شد پر از شپش  یعنی ...

من از داروخونه گرفتم ولی خیلی جواب نگرفتم البته چون کسیو ندارم برام شونه کنه روزی یبار خودم شونه می کردم 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز