2777
2789

خاطره الان به ذهنم نمیرسه

ولی یه حال خوب و همراه با امیدواری دارم. ان شالله قراره گره کارمون باز شه😍

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطره الان به ذهنم نمیرسه ولی یه حال خوب و همراه با امیدواری دارم. ان شالله قراره گره کارمون باز شه ...

انشاالله خانومی

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

دیشب قیمه گذاشتم زیاد بود گفتم یکمم بمونه واسه فردا ناهار صبح بیدار شدم دیدم شوهرم داره قیمه رو میخوره منم کاملا عصبانی اومدم بالا سرش میگم قیمه رو ناهار میخورن؟؟؟؟😡😡😡😡( منظورم این بود که قیمه رو صبحانه میخورن🤦‍♀️)بعد شوهرم گفت خب آره😐

منم عصبانی تر تکرار کردم بهت میگم قیمه رو ناهار میخورن؟؟؟🤬🤬🤬🤬

باز گفت آره بخدا دفعه سوم که تکرار کردم تو دهات شما قیمه رو ناهار میخورن؟😡

اونم گفت خب آره  تو دهاتمون روز عاشورا ناهار قیمه نذری میدن دیگه😐😑

تازه فهمیدم به جای صبحانه هی میگم ناهار بعد دوتایی پاچیدیم از خنده😂🤦‍♀️

تو دوران مدرسه،با بچه های کلاس هماهنگ میکردم،وقتی فلان دبیر اومد سر کلاس، یواش یواش شروع کنیم پاهامونو به زمین کوبیدن.

چند ثانیه که میگذشت،صدای یورتمه ی اسب تو کلاس بلند میشد.

پ.ن:من نماینده ی کلاس بودم.خخخ

ما یه مشت دیوونه ایم ک بهمون میگن دهه هفتادی/ نخبه ایم ولی از اون نخبه هایی که همه رد دادیم
عقد بودم مادرشوهرم نبود من بودم خواهرشوهر کوچک و پدر شوهر.. قرار بود شام من درست کنم.. اونم عدس پلو ...

فدا سرت  

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

واسه اولین بار ک میخواستم چایی درست کنم،از دادش بزرگم پرسیدم چندتا قاشق چایی بریزم تو فلاسک؟ اونم گفت به تعداد خودمون.

خلاصه منم 5تا قاشق چایی ریختم!!!!!!!!!!!!!!!

ما یه مشت دیوونه ایم ک بهمون میگن دهه هفتادی/ نخبه ایم ولی از اون نخبه هایی که همه رد دادیم

من خودم عقد بودم اولی بار رفتم خونه مادر شوهرم جو گیر شدم گفتم من همه ظرفارو میشورم بعد  تو حال خودشیرینی بودم قابلمه پر برنج که مونده بود رو گرفتم زیر آب فقط پناهم اونجا جاریم بود یواشکی ریخت تو کیسه بردگذاشت پشت  بوم برا گنجشک ها بعد دستمو‌گرفت گفت نمیخواد ظرف بشوری بیا بشین  

وقتی عقد بودیم یک سری که با شوهرم رفتیم خونه مادرشوهرم، مادرشوهرم یه لباس تنش بود که من و همسرم براش خریده بودیم، خیلی با خوشحالی به شوهرم گفتم دیدی لباسه اندازش خوب بود؟تو همش میگفتی این احتمالا کوچیک میشه، یکدفعه دیدم همه با تعجب به من نگاه میکنن،تازه یادم اومد که این لباس رو تو دوران قبل ازدواج خریده بودیم(من و همسرم قبل ازدواج نزدیک 4 سال دوست بودیم)، جالبه اون زمانی که لباس رو به مادرش داده بود مادرش و خواهرش تعجب کرده بودن چطور رنگ و اندازه آنقدر متناسب انتخاب شده. حتی خواهرش به شوخی بهش گفته بوده حتما با مشورت یه دختر این لباس رو خریدی. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
وقتی عقد بودیم یک سری که با شوهرم رفتیم خونه مادرشوهرم، مادرشوهرم یه لباس تنش بود که من و همسرم براش ...

وای