2777
2789

سلام دوست حونیا.

در مورد چه چیزهایی حساس نیستین؟

سیگار.قلیون.فیلم پورن.دوست مجازی.اینکه در طول روز زنگ میزنه یا نه.اینکه توی کارش موفق یا نه

آیا اینها ب زن مربوط میشه.؟

نظرتون و بهم بگین

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍

درمورد كارش اصلا باهام حرف نميزنه يني اصلا نميدونم چقدپول داره پس اندازي داره يا ن حتي ي بارم موجودي كارتشونديدم نميدونم بايدحساس باشم يا ن

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نسبت به هیچی حساس نیستم خودش ی آدم بالغه .‌‌..فقط میگم وقتی رانندگی میکنی خسته شدی هر جا بودی بخواب.‌‌..به سلامتشم حساسم میگم حواست باشه مریض نشی طاقت ندارم

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
درمورد كارش اصلا باهام حرف نميزنه يني اصلا نميدونم چقدپول داره پس اندازي داره يا ن حتي ي بارم موجودي ...

شوخی میکنی دیگه؟؟؟

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )

منم بمواردی ک گفتی حساسم و چک میکنم البته قلیونو حداکثرماهی یبار خودشم هیچ وقتشو نداره بیشترم بشه زیاد گیر نمیدم.درمورد زنگ زدنم حساس نیستم نه گاهی میزنگه گاهی نه گاهیم خودم زنگ میزنم.راجب حقوقشم ک دسته خودمه 

و اینکه بله همش ب زنش مربوط میشه چرا نشه مگه زندگیه انفرادیه؟ اسمش روشه زندگی مشترک پس کارای دوطرف بهم مربوطه تحت تاثیرهمن.

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..