نظرتون چیه ؟ ینی خانوم بودن جذاب تره یا به قول این عکس داف بودن
قطعا خانم بودنه
چون اگه اینجوری بود ،پس ماها که داف نیستیم عملا همگی باید بدبخت و ناراضی میبودیم و فقط داف ها خوشبخت میشدن دیگه !!!
در حالیکه در اکثر موارد برعکسه کاملا
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
ینی مهم نباشه چه مدلی بپوشی یا چه مدلی چهرت باشه و بروز بودن یا نبودنت
والا مردای واقعی همین جورن ،جایی که دلشون میره ،چهره و قیافه طرف براش میشه بهترین
واونو زیباتر از همه میبینن
ولی مردای بقول عکس چشم ودل سیر ( که صدالبته این امیال سیری ناپذیرن ) همون داف ها هم کنارشون راه برن بازم چشمشون به دنیال زنای دیگست
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
ولی خب یه چیزی میگه این عکس غیر ممکنه که مهم نباشه واسه یه مرد تیپ یا ظاهر طرف مقابلش
منم میگم مهمه
مگه میشه اصلا مهم نباشه
ولی تیپ و ظاهر نسبیه هر مردی از یه تیپ و ظاهر خوشش میاد
یکی کاملا محجبه میپسنده و اون تیپ از نظرش بهترینه
یکی دیگه اصلا ظاهر مذهبی رو نمیپسنده و اون ظاهرو اصلا قبول نداره
مهم اینه که هر مردی عشقش رو بهترین بدونه