2777
2789
عنوان

نميدونم از دنيا چى ميخام

78 بازدید | 15 پست

نميدونم شخصيت مضخرفم چجوريه درمونم چيه چى ميخام نميدونم 

فقط ميدونم هيچى آرومم نميكنه هيچى خوشحالم نميكنه 

هيچ حسى ب هيچى ندارم 

حتى ب بچم 

.... 

چرا اينجورم 

بايد بميرم 

ميدونم 

الان ي عده ميان پياماى مضخرف ميدنو ميرن 

كسيم هس مث من باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم😐

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
چيكار ميكنى يادت بره

هیچی کلا زندگیم خوبه هاولی دنبال یه چیزای دیگه ام چیزای دیگه ای اززندگیم می خوام که معلوم نیست اگه بهشون برسم اونجوری که فکرمی کنم باشه امابازمدام توفکرشونم نمی دونم باخودم چندچندم😞😞

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
برای حرف بقیه زندگی نکن.بخاطر زندگی خودت و بچه هات و همسرت هر کاری باید بکنی .یه زن قوی بساز از خودت

حرف بقيه برام اهميت نداره كسى نيس ك حرف منو بفهمه با هركى دردو دل كردم مسخرم كرده

حرف بقيه برام اهميت نداره كسى نيس ك حرف منو بفهمه با هركى دردو دل كردم مسخرم كرده

منم هم سن توام و دقیقا همینا ک میگی رو حس کردم....

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
٢٣

خب تو این سن تقریبا همه اینجوری میشن فقط سعی کن که افکارتو اروم کنی رو خودت تمرکز کن که بتونی خودتو تعریف کنی کم کم علایقتو پیدا کن اینا همه تا قبل سی سالگی حل میشه مطمئن باش

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون