تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
خیلی کاصح نیس اون متن سبزه پایینهیه اما تقریبا نوشته مشکلی نیس اما بخاطر ان تی بالا حوما انومالی رو انجام بدین..والا من ک امینو انجام دادم اصن جوابش اینطور نبود
زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
مال من نیست ولی آمینوسنتزه همون که از ناف آب دور جنین میگیرن
عزیزم این امنیو نیست که
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
میگه یه برگه دیگه هست تمامش انگلیسیه برای شمام اینجوری بود؟
اره..توی جواب کتبیمعکس کروموزاش همکشیده شده بود...یه برگ دیگه همبود داخلش نوشته شده بود از نظر تریزومی ۱۳.۱۸و ۲۱ بچه سالمه...والا من این ازمایشو دادمامااین جواب غربالگریم بود نه امینو سنتزم
زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉