2777
2789
عنوان

مادرشوهر و خواهر شوهر جادوگر بدجنس

1646 بازدید | 44 پست

الان تو یه تاپیکی بودم میخوندم که مادرشوهرش چجوری بهش بی احترامی میکنه و فحش مرده بهش میده و تو زندگیش دخالت میکنه شوهرشم هیچی نمیگه😠اینقددد ناراحت شددددمممم.....میخواستم یه نصیحتی بهتون بکنم‌...اگه اونا چیزی گفتن شما ده تا بگین...اگه از همون اول ازدواج با کوچکترین حرفشون برینی بهشون دیگه زبونشون بستس و میترسن والا مگه به گردن ما حق دارن که دهنمون رو ببندیم...آدمای اینجوری رو باید کامل قطع ارتباط کرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما یه بار تو عقد جوابشو دادیم اونم با احترام کاااااری کرد که الان میبینمش تپش قلب میگیرم، زنگ میزنه دستام میلرزه

آخه با همه هم نمیشه در افتاد

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
والا ما یه بار تو عقد جوابشو دادیم اونم با احترام کاااااری کرد که الان میبینمش تپش قلب میگیرم، زنگ م ...

مامانه منم مثه شما از مادربزرگو عمه هام میترسه ولی من راهه مامانمو نرفتم

😍سلامتی فندقم صلواااات😍

والا منم موندم چطور بعضیا انقد خودشون اعتراف میکنن که تو سری خورن و قشنگ میشینن نگاه میکنن بهشون ظلم شه😐

مگه میشه ی نفر انقد راحت نتونه ذره ای از خودش و حقش دفاع کنه..والا یکم تخیلیه برا من و قابل باور نیست☹

به منم یاد بدین 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

من یه دور همه شون را قهوه ای کردم خیلی ازم میترسن

چون سر ابروشون ترس دارن منم نثطه ضعف گرفتم

ولی جاریهام علام حلقه به گوششونن

شوهرم را هم کشیدم طرف خودم باسیاست و نیرنگ و محبت و ...

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
والا ما یه بار تو عقد جوابشو دادیم اونم با احترام کاااااری کرد که الان میبینمش تپش قلب میگیرم، زنگ م ...

مهمترین اصل نترس بودنه

اصلا برات مهم نباشن

تازه پاشون از زندگیت کوتاه بشه خیلیم بهتره

جوری دعوا راه بندازین که به قول گرینگو راه آشتی باقی نمونه😀

مامانه منم مثه شما از مادربزرگو عمه هام میترسه ولی من راهه مامانمو نرفتم

ببین من خانوادمم حمایت نمیکنن، میگن هر چی گفت تو هیچی نگو، زشته🙄🙄🙄

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜