2777
2789
عنوان

پسر دو سال و 9 ماه دارم.. کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما پسرتم کمبود وزن داره اره؟؟واقعا مناسفم واسه اونایی ک با افتخار میگن تا فلان سال دادیم 😐شیر شما برا اون بچه نتهنا مفید نی بلکه ضرره چن روز از خودتون جداشکنین تا یادش بره امکان نداره بچه نتونه از شیر باز بشه سعی کاملتونو نکردین

فلفلو میخوره رژو نخوره

بیستو چار ساعته بزن برامن ۶ناهم مونده بود هرچی میشستم رنگشو دید ترسید جلوچشماشو میگرفت با اینکا از یکسالگیشم تا صب شیر میخورد رورام تا یجا مینشستم همینکارو میکرد

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
شیشه میخوره 

شیره خودتو یاشیر پاستوریزه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

تواین سن باهوشن میفهمن داری گولشون میزنی باید بهش ندی هرکاری کرد ۳ روز هم خودت هم اون اذیت میشین ، والا دخترم ۱سال و۹ ماهش بود شیر میخواست ،بغلش میکردم میچرخوندمش تا خوابش ببره یه دوسه روزی همینطوری کردم کلا زده شد

دختر من دیگه عقلش میرسید هر ترفندی میزدم میفهمید، فلفل میزدم میگفت تند شده برو بشور، به زور منو میبرد حموم

صبرزرد میزدم میگفت تلخ شده برو بشور 

چشب میزدم یکم نگا میکرد میکندش، چسب پهن دور تا دور سینم زدم تا کمرمم رد کردم که نتونه باز کنه بازم راهشو پیدا کرد و باز کرد

وقتی میومد سمتم میزدمش ولی بازم نرمم میکرد میخورد

آخرش با تهدید جداش کردم گفتم اگه میمی بخوری میندازمت بیرون بعد هروقت میومد سمتم دستشو میگرفتم میبردم سمت در که بندازمش بیرون بعد میگفت دیگه نمیخورم، خودمم خیلی عذاب وجدان گرفتم ولی تنها راهم بود، کاش تو بچگی که عقلش نمیرسید جداش میکردم

خدایا مرسی        

دختر من 4 سالشه هنوز میخوره تازه دلم نمیاد فلفل اینا بزنم چی کار کنیم کمک کمک کمک

منم تا ۴سالگی پستونک دهنم بوده یه عمر دارن طعنه ام میزنن تو کاری که خودم مقصر نبودم ، توروخدا نکن اینکارو با بچه 

نه بابا پاستوریزه باید بخوره شیر ولی تو لیوان چون عادت به شیشه داره شب نصفه شبم میخوره نمیتونم برای ...

پوشکش میکنی؟؟؟بیدارت نمیکنه یا تو خواب نق نمیزنه بفهمی دسشویی داره دختره من این پهلو اون پهلو میشه میفهمم جیش داره بغلش میکنم تا دسشویی بعد خودش میره میشورمش دوباره میاد رو جاش میخوابه قبل خوابم عادت داره کلی مایعات میخوره

شما داری روحیه بچتو از بین میبری.میدونی وابستگی یعنی چی؟

جسمش که هیچ ولی برو سرچ کن چه لطمه روحی پشت این موضوع هست...بچه گناهی نداره این از اشتباه شماست.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.