سلام خواهرای گل نی نی سایت.. همونجوری ک بالا گفتم پسرم 2 سال و 9 ماهشه ولی همش شیر میخوره.. همه راه ها رو امتحان کردم.. فلفل قرمز زدم.. چسب.. رب.. صبر زرد.. هرچی ک بگین ولی بازم شیر میخوره😔😔😔.. کمککککک... چیکار کنم.. شماها چیکار کردین؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
ببین من به پسرم گفتم وقتی بزرگ بشی مزه شیر مامان عوض میشه و یه روز به سینه ام الوورا زدم و یکم گذاشت دهنش دید عوض شده سریع کشیدم بیرون گفت مزش عوض شده ترک کرد یه ماه قبل دو سالگیش
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣