2777
2789
عنوان

پسر دو سال و 9 ماه دارم.. کمککککککک

409 بازدید | 45 پست

سلام خواهرای گل نی نی سایت.. همونجوری ک بالا گفتم پسرم 2 سال و 9 ماهشه ولی همش شیر میخوره.. همه راه ها رو امتحان کردم.. فلفل قرمز زدم.. چسب.. رب.. صبر زرد.. هرچی ک بگین ولی بازم شیر میخوره😔😔😔.. کمککککک... چیکار کنم.. شماها چیکار کردین؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژلب رنگ تیره بزن من اینکارو کردم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

ببین من به پسرم گفتم وقتی بزرگ بشی مزه شیر مامان عوض میشه و یه روز به سینه ام الوورا زدم و یکم گذاشت دهنش دید عوض شده سریع کشیدم بیرون گفت مزش عوض شده ترک کرد یه ماه قبل دو سالگیش

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دختر من 4 سالشه هنوز میخوره تازه دلم نمیاد فلفل اینا بزنم چی کار کنیم کمک کمک کمک

براخودتم ضرر داره ها چرا دلت نمیاد داغون میشی برا اونم مثه سمه فقط ی عادته رژ تیره بزن دیگه نخوره

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

از چن ماه قبل هی بهش می گفتم که وقتی بزرگ شی طعم شیرم عوض میشه ملکه ذهنش شده بود وقتی یکم تلخ شد سریع پذیرفت

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دختر من 4 سالشه هنوز میخوره تازه دلم نمیاد فلفل اینا بزنم چی کار کنیم کمک کمک کمک

پست من رو بخون