2777
2789

لطفا خواهشا هر راهکاری دارین بگین.اعصابم خورد شده الان بگین چیکار کنیم.داداشم کلاس ششم و باهوشم هستش فقط سر به هوا .دو تا از امتحاناتش رو خوب شده مامانم ناراحته میگه هر چقد میگم بخون گوش نمیده و داد و بیداد میکنه میگه ...عاشق بازی موبایل مامانم روزی نیم ساعت یه ساعت میده بازی میکنه..میگه بهش گفتم بقیه امتحانا هم اینجوری باشی موبایل بی موبایل میگه گریه میکنه که چیکار کنم بلد نیستم .ولی دروغ میگه اگه بخونه عالیه ولی سر به هواست و سر سری میخونه.هر نوع تشویق و نصیحتی که بگید انجام دادیم ولی بی فایده است.دلم واسه مامانم میسوزه اینقد از دستش حرص میخوره..از معلم که میپرسیم میگه درساش خوبه ولی فوق العاده شلوغ . معلمشم انچنان سخت گیر نیست و به درد نمیخوره اصلا درس نمیده زنگ هنر به بچه ها گفته بیاین وسط بخونین!!مثلا مشق بگه و یه حفظ شعر بچه ها بگن زیاده میگه باشه فقط شعر حفظ کنین..الان شما بگید چیکار کنیم تو درساش بهتر بشه یه چند تا حرف تاثیر گذار بگید امروز زنگ بزنم بگم بهش

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

مامانم از درساش سر در نمیاره منم متاهلم و باردار.ده روز یا دو هفته یه بار میرم دو روز میمونم.اصلا به کمکم احتاج نداره بخدا خودش بخونه و حواسش جمع کنه بلده ..براش غذا های مورد علاقش میپزه مامانم.که فوق العاده بد غذا هم هست.بابام براش حساب باز کرده پول میریزه براش.تو این سن براش اسباب بازی هم میخرن.ولی باز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ساده ای از دوران دبستان تا راهنمایی فقط خوندن نوشتن  وجمع و تفریق لازمه  خودت ببین ...

خب الان نخونه رفته رفته بد ترم میشه فردا میخواد ترک تحصیلم کنه.و درسا که سخت تر میشه بد تر از درس فراری میشه.میدونم همینم که خوب میگیره و نیاز به تلاش نداره خوبه ولی بخدا ولش کنیم بدتر میکنه

وجدانا بهش سخت نگیرین . معلومه که دهرزن بهش فشار میآرین. مهم اینه که درساش رو پاس کنه . ماها که این قد فشار آوردیم چه کار کردیم تو ایران .کی اونجا با درس خوندن بدون پارتی بازی یا سهمیه شده یه آدم مهم. البته خیلی مهمه درس بخونه و پاس کنه 

وجدانا بهش سخت نگیرین . معلومه که دهرزن بهش فشار میآرین. مهم اینه که درساش رو پاس کنه . ماها که این ...

سخت نمیگیریم ولی بیخیالم باشیم بدتر میکنه.دردمون اینه که بلده ولی هواس پرت .میدونم درس فایده نداره و همون خوندن نرشتن بلد باشه کافیه .ولی با این همه هزینه حداقل نمره خوب تری بیاره .هر چی میخواد از خوراکی و لباس و اسباب بازی و چیزای دیگه تا جای امکان براش فراهم میشه.تو نمرات خوب تشویق میشه .ولی بازم بیخیاله.میگم خب داداشمن این دوره امتحان ها بشین بخون بعدش از صبح تا شب بازی کن کاریت نداریم ولی ...

معلمشونم که نگم برات.