2777
2789
عنوان

استپ وزن😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 31 پست
خیلی ناراحتم ...تو نت بزنم میاره...شما تاحالا رژیمش گرفتی تاثیر داشت

عزیزم من با بچه ها تو تاپیک تپل های مهربان هستم حدودا 10 کیلو کم کردم تو دوماه و نیم ولی بعدش گرمی شد کاهش وزنم طبیعیه چون الان با وزن ایده آلم 3 کیلو بیشتر فاصله ندارم برا همین سرعت کاهش وزن پایین میاد......رژیم شوک دکتر خضری ( تو نت بزنی میاد) بچه ها گرفته بودن میگفتن جواب داده ولی من نگرفتم شخصا 

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

بامداد خمار از کجا رژیمشو میاره دکتر هستن؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من با بچه ها تو تاپیک تپل های مهربان هستم حدودا 10 کیلو کم کردم تو دوماه و نیم ولی بعدش گرمی ش ...

عزیزم من وزنم خیلی بالا و هنوز باید تقریبا بیست کیلو دیگه کم کنم

مادرم 🖤
رژیم هویج سه ذوزه بگیر کاملا از شوک درمیای چهار میلو تو سه روز ی دفعه وزنت کم میشه من گرغتم ذوق کرده ...

میشه کامل توضیح بدی یا اینکه رژیم و برام بزاری ممنون میشم

مادرم 🖤
بخاطر پریوده.چون هرروز یه اندازه مصرف میکنی بخاطر اون کاهش نداری.بدنت عادت کرده به یه میزان کالری.کا ...

رژیم و که از بامداد خمار گرفتم و انجام دادم اما بازم هیچی

مادرم 🖤
و پنج عدد میوه درروز ولی واقعا سیر نگهت میداره من پنج روز گرفتم شیش کیلو لاغر شدم با وجود استپ وزن&n ...

میشه کامل توضیحی بدی ...اینجور که شما میگید عالیه 

مادرم 🖤
حتما این کارو میکنم شما تا حالا استپ نشدی چه کردی

من وزن اولیه 77بود،روی هفتاداستپ شدم،آهنگ ساسی رومیزاشتم وتندمی رقصیدم،جوری که ازبدنم عرق می ریخت،فرداش رفتم روترازو،69شده بودم.حتماهوازی کارکن

وزن فعلی،63💙💙💙وزن هدف50💙💙💙