2777
2789
عنوان

مهمانی

73 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

بیاین پیشنهاد بدین برا سالگرد ازدواج چیا میشه درست کرد؟

غذا؟دسر؟

نحوه تزیین؟

تعداد نفرات ۸۰ نفر هستن چون عروسی نگرفتیم دلم میخواد ی مراسم کوچیکی بیادماندنی خاطرمون بمونه با هزینه کم

ممنون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غذای مجلسی شیک زرشک پلو با مرغو فسنجون با سوپ یا کشک بادمجون دسر ی چیز ساده درست کن مثله ژله بستنی و ...

غذای فست و فودی زشته برای مهمانی؟مثلا سمبوسه با کشک بادنجون و ی دسر مثلا تارت حلوا چطوره؟

غذای فست و فودی زشته برای مهمانی؟مثلا سمبوسه با کشک بادنجون و ی دسر مثلا تارت حلوا چطوره؟

نه واقعا خوب نیستن اینا

جون غذا محسوب نمیشن به جور پیش غذان

خصوصا که دارید مهمونی میگیرید که جای عروسی نگرفتتون باشه

غذاهای بهتری انتخاب کن

نه واقعا خوب نیستن اینا جون غذا محسوب نمیشن به جور پیش غذان خصوصا که دارید مهمونی میگیرید که جای ع ...

ممنون عزیزم ی سوال کدومش بهتره و بصرفه تره بین دو تا غذا موندم زرشک پلو با مرغ یا چلو کباب میتونم خودم برنج اماده بخرم و درست بکنم و کبابو سفارش بدم یا مرغ بخرم خودم درست کنم کدومش بصرفه تره؟

بستگی به مهمونت داره اگه عصرونه باشه فقط خانما باشه نه زشت نیس خیلی مناسب ولی اگه بر شام مناسب نیس م ...

زرشک پلو با مرغ بصرفه تره یا قورمه سبزی؟ ۵ تا بسته سبزی قورمه متوسط بصورت بسته بندی شده دارم 

ممنون عزیزم ی سوال کدومش بهتره و بصرفه تره بین دو تا غذا موندم زرشک پلو با مرغ یا چلو کباب میتونم خو ...

خوب طبیعتا مرغ از گوشت قرمز ارزونتر هست

همون زرشک ملو با مرغ بذار

اما کنارشم چیزایی مثل کشک بادمجون، سالاد ماکاردنی، ژله و کرم کارامل بذار، اینا هزینه چندانی نمیبرن و میزتم رنگی و خوشگل می کنن، سالاد و سبزی خوردن هم بذار

اولین مهمونیت به یاد همه می مونه😊