2777
2789
عنوان

تنبیه

3527 بازدید | 20 پست

بچه ها شما به تنبیه تو زندگی مشترک اعتقاد دارید مثلا محروم کردن همسر از چیزی یا ,,,,,

هرجیزی حتی فیزکی اره یا نع 

من شوهرم شدید روی این مورد حساس میگه هرکاربد یک مجازاتی داره 

بنظرتون زن فقط باید تنبیه بشه یا مردم میشه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نباید زن و شوهر روشون توروی هم باز شه...ادمیم حرف میزنیم حل میشه اگه به زدن بود الان اسب ببشتر ...

نع زدن مثلا یک.هفته نرفتن خونه مامانت یا گوشی دستت نباشه 

نه اینکارا عصبی میکنه آدمو با حرف زدن مشکلاتو حل کنین

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

اهان...البته من منظورم فیزیکیش بود.مثلا فیزیکی چجوری مثل سیلی؟یا اونو اعتقاد ندارن

شوهرتون به مقابلش که مرد هم تنبیه بشه اعتقاد داره؟

یه جمنای مغرور و خاص🥰

اهان...البته من منظورم فیزیکیش بود.مثلا فیزیکی چجوری مثل سیلی؟ شوهرتون به مقابلش که مرد هم تنبیه بش ...

اره اعتقاد دارولی من خیلی عملیش نمیکنم نمیتونم 

من همسر ندارم ولی بنظرم بهترین کار صحبت کردنو بیان توقعات و احساساته

حرف شما متنیه ولی همیشه حرف زدن جواب نمیده من عادت بدی داشتم دائم سرم تو گکشی بود محل کار یا خونه مادرشوهرم با هرجااا وقتی شوهرم یک.هفته گوشیم ازم دور کرد برام عادی شد زندگی بدون.گوشی