2777
2789

نوار مغز پسرم زده very midly abnormal. میدونم یعنی خیلی خفیف امواج غیر نرمال دیده شده ولی میخام بدونم حتما یعنی تشنج هست یا خفیف مشکلی نداره؟ توروخدا اگر کسی تجربه داره بگه

دقیقا معنیش همینه که گفتی عزیزم

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا معنیش همینه که گفتی عزیزم

میدونم فقط میخام ببینم کسی تجربشو داره که باید دارو مصرف کنه یا خفیف ایرادی نداره😔 اخه دکتر گفت اینقد خفیف رو دارو نمیدن😭

میدونم فقط میخام ببینم کسی تجربشو داره که باید دارو مصرف کنه یا خفیف ایرادی نداره😔 اخه دکتر گفت این ...

تب کرد که اینطور شد؟

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
نه یه مدت خیره نگاه میکرد واسه اون بردم. به نظر شما بچه یک ساله خیره نگاه کنه عادیه؟

ن عادی نیس ولی داروها هم فکر نکن درمان خاصی میکنن

خودشون عوارض دارن

اگه میگه خفیفه و دارو نمیخواد ب حرفش گوش کن

ن عادی نیس ولی داروها هم فکر نکن درمان خاصی میکنن خودشون عوارض دارن اگه میگه خفیفه و دارو نمیخواد ...

میدونم عوارض دارن ولی خیلی بده که همش نگران این باشی که نکنه الان بدتر بشه ... فقط یه چیز ذهنمو مشغول کرده که موقع نوار مغز پسرم داشت پستونک میک میزد ممکنه بخاطر حرکات دهنش امواج بهم خورده باشه؟؟؟ 

میدونم عوارض دارن ولی خیلی بده که همش نگران این باشی که نکنه الان بدتر بشه ... فقط یه چیز ذهنمو مشغو ...

نه عزیزم

متاسفانه دکترا شورش رو دراوردن. از یه دکتر دیگه بپرس عزیزم. نگران نباش چیز مهمی بود بهت میگفتن

باورت نمیشه چقد اسنرس دارم بدترین روزای عمرمو دارم میگذرونم توروخدا دعا کنید پسرم تشنج و صرع نداشته باشه😭😭😭😔😔😔