2777
2789
عنوان

دانشجو های رشته حقوق بشتابید

3953 بازدید | 42 پست

کسایی که رشته حقوق خوندن عزیزان این برنامه برای انتخاب واحد ترم دوم خوبه ؟ 

۲۳ واحد اختصاصی + ۱ درس اختیاری 

حقوق مالیه عمومی ۲ واحد 

حقوق اداری یک ۲ واحد 

اصول فقه یک ۲ واحد 

حقوق مدنی دو ۲ واحد

قواعد فقه یک ۱ واحد 

حقوق اساسی دو ۲ واحد 

حقوق بین الملل عمومی دو ۲ واحد 

حقوق تجارت دو ۲ واحد 

حقوق جزای عمومی ۲ واحد 

حقوق کار ۲ واحد 

آیین دادرسی مدنی یک ۲ واحد 

حقوق بین الملل خصوصی یک دو واحد 

یک واحد درس اختیاری 

راستی من میخوام ۲۴ تا بردارم دانشگاه توی چارت ۲۰ تا گذاشته من از ترم چهارم ۴ واحد برداشتم یه درس عمومی ام تو چارت بود به جاش یه درس تخصصی از ترم ۴ انتخاب کردم حواسم به پیشنیاز ها بوداوکیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدلت خیلی بالاست ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

عزیزم هیچ فرقی نداره بالاخره باید همه رو پاس کنی فقط نگاه کن امتحانات تداخل نداشته باشن دوم اینکه بعضی دروس پیش نیازن برای ترمای بعد حتما اونا رو بگیر اول و دیگه اینکه اینهمه واحد میگیری حتما باید از الان بشینی بخونی اگه نمیتونی بخونی بیخود پول شهریه ندی بعدم خدای نکرده معدلت بیاد پایین

اره درسم خوبه چرا ؟ 

اخه دانشگاه دولتی به معدلای هجده و بالاتر اجازه میده ۲۴ تا بردارن سقفش واسه معدل زیر هجده ۲۰ تاست

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
عزیزم هیچ فرقی نداره بالاخره باید همه رو پاس کنی فقط نگاه کن امتحانات تداخل نداشته باشن دوم اینکه بع ...

ممنون عزیزم رعایت کردم پیشنیاز هارو درواقع دانشگاه ۲۰ تا گذاشته همه رو برداشتم ، اره دیگه باید بکوب بخونم توکل بخدا این ترم اول تجربه شد برام