2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عن خانم هر روز میومد واسه سیسمونی بچم نظر میداد , هی میگفت اینو بابات بخره اونو ننت بخره, اینو یادتون نره اونو یادتون نره, منم شوهرمو پر کردم ک بره بهشون بگه اوکی ما سیسمونی میدیم ولی اونام باید به من ک زاییدم سکه کامل بدن به بچمم طلا بدن و وظیفشون یادشون نره, شوهرم رفته گفته , ننش برگشته گفته حالا شما سیسمونی بدین ما یکاریش میکنیم (یعنی بیلاخ ربع سکشم نمیدیم)

خلاصه منم هی محل نذاشتم و بیخیالی کردم تا مادرشوهر عنم, برگشته به شوهرم گفته کلی از جهازو تو خریدی نه پدر زن!

منم کل واریزیای بابامو و سیسمونی ک خریده شات گرفتم واتساپ کردم براش, گفتم اگه سر جهازم اینکارو کرده بودم الان نمیگفتی یخچال پسرم خریده,

اقا نگم بعدش چی شد, جنگ جهانی شد 

رفت خصوصی شوهرم و منو با خاک یکسان کرد هرچی از دهنش درومد بما گفت 

عن خانم هر روز میومد واسه سیسمونی بچم نظر میداد , هی میگفت اینو بابات بخره اونو ننت بخره, اینو یادتو ...

اووووف چه مهلکه ای بوده پس

تمام زندگیم خلاصه شده تو بودنت ❤
ترس چیی

دیروز تو جاده یه پسری رو دیدم قیافه و چشماش یه طوری بود همش حس میکنم داره نگام میکنه چشمام میبندم تو فکرمه از شانس گندم شوهرمم نیس تو اتاق تنهام دارم میمیرم کلافم

تمام زندگیم خلاصه شده تو بودنت ❤