2777
2789

الان توانایی های نوزادتون چیه؟مثلا حالت ایستاده نگهشون میدارین عکس العمل قدم زدن دارن؟یا اشیارو دنبال میکنن؟یا در حالت خوابیده دستشونو بگیرین برای بلند شدن تلاش میکنن؟یا هرچی هست بگین

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوده عزیزم. نینی من یکماهگی فقط خواب بود بیداریشم شیر میخورد فقط. همه عکساش خوابه. الان 5 ماهشه وقای دستشو میگیرم وایمیسه قدم برمیداره ولی زودی میخوابونمش به کمرش فشار نیاد.گاهی واقعا ذوق میکنه وایمیسونمش. میخنده مارو میشناسه. سعی میکنه بشینه ولی نمیتونه هنوز محکم نشده براش زوده

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 

عزيزم هربچه بابچه ديگه فرق داره بيهودهدرمورد اين چيزاكنكاش نكن كه خودتو ازبين ميبري

دخترمن١٧ماهگي رآه افتاد درحالي كه پسر يكي ازاقوام كه دومان ازدخترمن تازه كوچيكتره ١سالگي رآه افتاد

عزیزم از این فسقلی یک ماهه چه توقعی داری؟! 

فعلا فقط میخوره و میخوابه و دستشویی میکنه

بعدشم، هیچوقت بچه تو با بقیه بچه ها مقایسه نکن چون روند رشد همه ی بچه ها یکسان نیست

یکی زودتر یه چیزیو انجام میده یکی دیرتر

عزیزم زوده ..دو ماه و نیم گردن میگیره .سه ماه اشیاء میگیره ..بزن تو نت مراحل رشد نوزاد میاره برات هم ...

3 ماه اشیا رو نمیگیره عزیزم زوده. نینی من 5 ماهش که تموم شده جغجغرو ازم میگیره میکنه تو دهنش

آخه زدم تو مراحل رشد زده بوده پاش به زمین میخوره باید عکس العمل قدم ددشته باشه نگران شدم.نی نی من فقط میخوره و میخوابه و از صدابلند میترسه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
از من سه ماهه و میگیره بخدا .هرچی دستش میدم می‌کنه دهنش .ولی زیاد نمی دونه نگه داره 

کلا نباید بچهارو باهم مقایسه کرد.