2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپوکسی دیگه خیلی مردونس تازه من ی پسر 1 ساله ام دارم

کجا مردانه است؟؟؟؟؟

دوست من که کارگاه زده نزدیک منطقه ۲۲ 

۷ تا خانوم هستن درست میکنن میفروشن به بدلیجات فروشی ها

انقدر سفارش میگیرن میگفت نمیرسن

میگفت تا ولنتاین پره سفارشاش

کجا مردانه است؟؟؟؟؟ دوست من که کارگاه زده نزدیک منطقه ۲۲  ۷ تا خانوم هستن درست میکنن میفروشن ...

عزیزم دقیقا میشه بگی کارشون چیه؟ منظورت از اپوکسی این کفپوش های کف سالن های ورزشی نیست مگه؟ 

یعنی خودت میسازی میدی مغازه فروشندت میفروشه؟ چقدر سرمایه داری؟ درآمدت خوبه؟ اجاره مغازه و حقوق فروشن ...

نه عمده میخرم تک میفروشم تو مغازه.درامدشم خوبه سرمایه هم یادم نیست چقدر داشتم چون دوساله.اجاره برجی یه تومن رهنشم پنجاه تومن من تهرانم شما کرجی یکم قیمتا پایین تره

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
عزیزم دقیقا میشه بگی کارشون چیه؟ منظورت از اپوکسی این کفپوش های کف سالن های ورزشی نیست مگه؟ 

‌کلن رزین اپوکسی یک متریال جدید هست که خیلی کار باهاش میشه کرد 

اینا رو ببین

برای ولنتاین هم میگفت گردنبند و جا کلیدی با عکس دارن میزنن

۲ ساله شروع کرده ولی کارش خیلی گرفته ماشاالله 

یک مدت چند تا میز و اینا هم کار کرد ولی میگه این زیورآلات کوچکتر هست دردسرش کنترل خیلی راحت هم فروش میره