2777
2789

یکیش که برام پیش اومده :

پسرم هشت ماهش بود میخواستم بهش سوپ بدم داشتم خنکش میکردم یه دستم هم زیر بغل پسرم بود اونم روی میز عسلیه شیشه ای زیر اپن آشپزخونه واستاده بود .یهو از روی اپن جانماز رو میکشه که از لای جانماز مهر سنگین میافته رو شیشه و شیشه میشکنه و می ریزه چون دست من زیر بغل پسرم بود بین میز و شیشه های شکسته موند .

یعنی اگه نگرفته بودمش وای مصیبت شده بود .از ترس نمی تونستم کاری بکنم شیشه ها رو نگاه میکردم بیشتر وحشت میکردم کلی خدا رو شکر کردم که چیزی نشد فقط دو تا خراش کوچیک برداشته بود .

شما هم چیزی براتون اتفاق افتاده بیشتر برای بچه های من این اتفاقا میافته واونجاس که میفهمم واقعا خدا حواسش بهمون هست

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  

خیلیییی انقد زیاد بوده واقعا یادم نمیاد ولی هر وقت صداش کردم کمکم کرده 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

آره تو تاپیکام هست ماشینم رو شیب گذاشتم رفتم خرید اومدم دیدم عقبی حرکت کرده رفته اون دست خیابون رسیده ب شمشادا وایستاده هیچیم نشده بود شکر خدا 

میتونست ی حادثه خ بد برام رقم بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم یه سالش بود توی تابی که از در اشپزخونه آویزون کرده بود نشسته بود و تاب میخورد یهو قلاب تاب در رفت 

درست دو ثانیه قبلش شوهرم ناخودآگاه بدون هیچ کاری اومد تو آشپز خونه کنار در وایساد

شوهرم از یک سانتی زمین گرفتش وگر نه سرش رو کاشی ها له میشد

تصادف کردم توی ماشین بودم ولی از توش پرت شدم بیرون 

فقط یادمه از زیر ماشین کشیدنم بیرون و موهام زیر تایر عقبی گیر کرده بود 

حالا چطوری رفتم زیر ماشین و چرا نمردم فقط کبود شدم 

خدا رحم کرد

حرف نزن می پوکونمتا 😑😐😑😑😑

بله من یبار تو تاریکی جاده با همسرم اروم رانندگی میکردم که چون دیدم جاده خلوته و هیچی نیس بدون اینکه وایسم و اینور اونور نگاه کنم از جاده یهو دور زدم .در همون لحظه بوووووووووووق بلند ماشین بزرگ مارو پروند.یعنی من هنوز کامل دور نزده بودم😱 ماشین به سرعت رد شد یعنی ۱ ثانیه دیرتر میشد له میشدیم .اون ماشین چراغ نداشت منم از اینه ندیدمش

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
دختر جاریم تو خونه ما آینه قدی رو کشید اینه خورد تو سرش و هزار تکه شد ولی بچه به لطف خدا بدون کوچکتر ...

😱😨😨😨

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

یه بارم دخترم بی سر و صدا بود منم مشغول کار یهو اومد پیشم با دست خونی فکر کنم با ماژیک بازی کرده رفتم تو اتاق دیدم یه جعبه دارم پر از تیغ و سوزن .

تیغا رو از تو بسته هاشون در آورده بود .چقد خودمو زدم .

خدا رو شکر که کاری نکرده بود باهاشون 

یه روز برادرزادم قرار بود بیاد خونمون،ماهم طبقه ششم هستیم.اونروز نمیدونم چرا چهارپایه رو گذاشته بودم دم دست.از دستشویی اومدم بیرون دیدم دخترم که اون موقع دوسال و خورده ایش بود چهارپایه رو گذاشته دم پنجره روش وایساده قفل پنجره رو هم باز کرده بود فقط مونده بود پنجره رو کامل باز کنه و بخواد مثلا پایین رو نگاه کنه که به قول خودش ببینه دخترداییش کی میاد.وای قربون خدا برم خیلی خیلی بهم رحم کرد.

عروسی برادرم میخواستن از در بیان تو یهو پراژکتوری که چند ساعت روشن بوده و یه جا وصل شده بود یهو از بالا اومد بخوره تو صورت عروسمون یهویی داداشم تو هوا سیمشو گرفت خودشم نفهمید چطور این کارو کرد خیلی غیر ارادی .خدا رحم کرد

یه بارم تو کلاسم یه کتابخونه ام دی اف بود زده بودنش به دیوار و کلی وسیله داخلش و بالاش بود یکی از دانش آموزام زیرش وایساده بود و یکی کنارش سطل زباله اونجا لود داشتن مدادشونو میتراشیدن به اون که زیرش بود گفتم زودتر بشین سر جات 

هنوز به نیمکتش نرسیده بود یهو کتابخونه ۱۰۰کیلویی از دیوار کنده شد و افتادیه صدای وحشتناک و بعدم پخش شدن یه عالمه وسیله

داشتم سکته میکردم اصلا جرات نکردم بمونم ببینم بچه ای کنار سطل بود چی شد دویدم تو دفتر گفتم مرد محمد علی مرد کتابخونه افتاد روش

مدیر و معاون دویدن تو کلاس و من همونجا نشستم تا اینکه اومدن دنبالم گفتن چیزیش نشده فقط دماغش خراشیده شده بود