2777
2789
عنوان

سفت شدن جنین یا انقباض؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13336 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیز

من حس میکنم واسه من یه دختر و یه پسر هستن

یه روز همزمان داداشم و عمم خواب دیدن بچه دارشدم..یکیش خواب دختر بود یکیش میگفت پسر بود😁😁

مامانم و خالم و فامیل مامانم اینا دوقلوی دختر پسر زیاد دارن..البته منم مثه خالم رفتم کاشتم

شما جنسیتشون معلوم نیست چیه؟

چی میگی تو😤😤😤😤
الهیییی😍😍😍 خدا برات حفظشون کنه منم سونو دوتاساک دیدن دعا کن این هفته میرم قلب جفتشون بزنه☺

ممنون عزیزم خدا برا شمام حفظشون کنه و ان شالله قلبشونم میزنه ب امید خدا😍

ان شالله هرچی هستن صحیح و سالم باشن. چرا عزیزم من یه دختر یه پسر

آره منم جنسیت برام مهم نیست اصلا همین که دوتاشون صحیح و سالم بیان بغلم باید شب و روز سجده شکر کنم

ولی خب شوق و ذوقشون رو دارم برم براشون خرید کنم😍😍😍

ان شالله خدا دختر پسر گلت رو برات حفظ کنه عزیزم..چند ماه دیگه به سلامتی به دنیاشون بیاری و کیفشونو ببری

فقط تا میتونی مواظب خودت باش..بارداری دوقلویی تا ماه آخر مراقبت میخواد

چی میگی تو😤😤😤😤
آره منم جنسیت برام مهم نیست اصلا همین که دوتاشون صحیح و سالم بیان بغلم باید شب و روز سجده شکر کنم و ...

ان شالله هردو جنسیت صحیح و سالم نصیبت شه عزیزم. 

آره واقعا سخته خدا منو تا اینجا رسونده و باقیشم توکل به خدا. همش استراحت مطلقم. ولی ان شالله شما بارداری راحتی داشته باشید😘

ان شالله هردو جنسیت صحیح و سالم نصیبت شه عزیزم.  آره واقعا سخته خدا منو تا اینجا رسونده و باقی ...

ممنونم عزیزم..من با ای وی اف دوقلو باردار شدم

منم استراحت مطلقم

خدا بزرگه عزیزم ان شالله از اینجا به بعدشم کمکت میکنه

منکه هنوز به کسی نگفتم دوقلوهه..تا چهار ماهگی میخوام صبر کنم بعد بگم

چی میگی تو😤😤😤😤