2777
2789
عنوان

این خواب های من عادیه ایا

89 بازدید | 7 پست

سلام یه مدتیه که همش خواب های این مدلی میبینم نمیدونم عادیه یا نه و چیکار کنم

مثلا چند روز پیش خواب دیدم تو اشپزخونه ام و خونه مادرشوهرمم که همه تو حیاط هستن من تو خونه رفتم شیر اب باز کردم که دیدم رنگ اب زرده و چشام اروم اروم داره بسته میشه و سرم گیج میره در همون حال داشتم با خودم میگفتم اگه من از حال برم کی میاد کمکم و ترس داشتم که حس کردم شوهرم اومد داخل و من از حال رفتم بعدشم حس میکردم دارن میبرنم بیمارستان ولی همه جا سیاه و تاریک بود  که از خواب پریدم.یا همش خواب زلزله میبینم که زیر اوار گیر افتادم.یا خونه میلرزه من نمیتونم تکون بخورم.امروز دو بار پشت سر هم اینجوری خواب دیدم الان مینویسم.لطفا بخونید و راهنمایی کنید

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

خواب دیدم خونه به شدت داره میلرزه و من نمیتونم از جام پاشم دارم با خودم میگم که الان شوهرم متوجه میشه و بلند میشه ولی اون همچنان خواب بود .داشتم با خودم میگفتم خدایا یعنی مامانم اینا متوجه شدن که الان زلزله اومده یهو پریدم.باز صبح همین اتفاق افتاد که همش میخواستم چشام باز کنم نمیتونستم.بعد دیدن این خواب ها تا چند ثانیه ترس دارم و نمیتونم تکون بخورم فقط صلوات میفرستم.امروز به فکر افتادم نکنه مشکلی دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتایی که خواب این مدلی ببینم قشنگ اون روز بیحالم و کسل..میترسم واقعا یه بار تو خواب همچین حالتی بشم و نتونم دیگه بیدار شم

صدقه بذار کنار وقتی خواب میبینی و میترسی صدقه بذار و دلت آروم بشه

هر روز که خواب چرت میبینم ولی بیشتر این مدلی که به فکر انداحته منو.صدقه هم میدم

شاید یه مدت فکرت خیلی مشغوله یا استرس داری

نمیدونم پارسال با صدای زلزله از خواب پریدم بعد اون اینجوری شدم که یه مدت خوب شده بودم باز امسال همون اتفاق تکرار شد.اصلا یه جوری همش تلاش میکنم بلند شم چشام باز کنم اما نمیتونم و به شددددت خونه میلرزه.میترسم تو خواب سر همین از دست برم دور از جونم.

نمیدونم پارسال با صدای زلزله از خواب پریدم بعد اون اینجوری شدم که یه مدت خوب شده بودم باز امسال همون ...

خوب ترس تو دلت مونده بهش فکر نکن خوب میشی چیزی نیست من که خودم خدای خوابم 😊😊همه جوره خواب میبینم