2777
2789

سلام دوستان کسی تجربه زندگی با مرد دی ماهی داره لطفا از خوبی ها و بدی ها ی اخلاق و شخصیتشون بگه  و اینکه راسته میگن سردن و ابراز علاقه نمیکنن ؟ و اینکه کارشونو به عشقشون ترجیح میدن و خیلی بیشتر از بقیه مردا به خانوادشون منظور پدر مادر و فامیلاشون حساسن و اولویتشون پدرمادرشونه . (( ازدواج بصورت عاشقانه باشه نه سنتی یعنی از قبل ازدواج دختر و پسر به هم علاقه داشته باشن. )) من خودم متولد مردادم . میدونم الان میگین ربطی به ماه تولد نداره و هرکسی توی خانواده ای که تربیت میشه همونجوری میشه ولی من معتقدم نصف خصوصیات اخلاقی به ذات و ماه تولد و عوامل غیر اکتسابی بستگی داره ، نصف دیگش به تربیت و خانواده و عوامل اکتسابی . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله راسته عزیزم من ۸ساااااال عاشق کسی بودم ک دی ماهی بود توی تمام اینمدت حتتتتتتی یکبار بهم‌نگفت دوستت دارم😔😔😔😔 بیاد  ندارم اخر چتاش حتتتتتی یکبار یک قلب❤ گزاشته باشه توی تمام این سالها... 

سررررررررد و مغرور برا ی دقیقه شونه😒😒😒😒☹

اما کاری بود و پررررررتلاش و موفق 

رزیدنت بود شنیدم‌تازگی جز ۳نفر اول بورد تخصص هم شده گویا

امااااااا بنظر من گند اخلاق و بداخلاقن بااحترام

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

شوهر منم دیماهی هست خیلی خوبه دلسوزومهربون واهل خانواده مخصوصا واسه بچه هاازجون ودل هرچی بخوان فراهم میکنه ولی خیلی اهل ابراز علاقه زبانی نیست بیشتر در عمل نشون میده زودم عصبی میشه ولی با چاخان کردن اروم میشه والا شوهرمن که الان ۴ساله باکل خانوادش قطع رابطه کرده هرکاری هم میکنم باهاشون رفت وامد نمیکنه میگه تو کاری نداشته باش ولی اوایل زندگی خیلی روشون حساس بود الان دیگه نه واینکه به من میگه همیشه در نظرم مثل همون دختر زمان نامزدی هستی