2777
2789

من کلیپشو ندیدم فقط عکسشو دیدم اینجا. ولی حس میکم هم خودش هم خانم هاش اختلال روانی چیزی دارن... شاید از رابطه گروهی خوششون میاد...

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
اشغاله .کم مشکل داشتیم تو این مملکت حالا اینا میخوان خونواده هارو ببندازن به جون هم 

همینو بگو .والا مردا معتادی و بدبینیا و نمیدونم اخلاقای بدشون کم بود حالا میخان اینم بهش اضافه کنن.البته همه ی مردا نه بعضیاشون منظورم بود

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من با سیستم چند همسری پایه های خانواده سست تر میشه.مردا که هرز میرن هیچ.امکان سردشدن خانوما هم خیلی خیلی بیشتر میشه

فک کن با چشمای خودت ببینی شوهرت با خانومای دیگه هم داره میگه و میخنده و .... اه اه واقعا چندش آوره

بعد این میتونه از نظر جنسی چارتا زنو ساپورت کنه

ساپورت بخوره تو سرش ایکبیری.این مریضه روانیه بنظر من

😂😂به جهنم مهم نباشه برات عزیزم مشغول نکن خودتو به این جیزای خراب

والا دوروغ چرا میترسم فردا شوهرامونم از دستمون بگیرن.ما یه عمر با کم و کاستشون ساختیم حالا همون یه تیکه رو هم که جمع کردیم بیان صاحب بشن