2777
2789
عنوان

باردارا و مامانا لطفا

87 بازدید | 12 پست

ماه هشت بارداری از،هفته چند شروع میشه

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

۳۰ هفته ۷ ماه تمامه

بعدش ۸ ماه شروع میشه دیگه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_2 @نی_نی_یار_5  دوباره تایپیک جن منو ترکوندن وقتی یه عده علاقه دارن چرا بعضیا بیجهت میترکونن خب نیان دیگه .عجبا .من تحقیقاتم کامل نشده لطفا برگردونین تایپیکمو ممنون 

ببخشیدمیشه اسم داروهاتو ک واسه بارداریت استفاده میکنی روبگی؟

سرم آی وی آی جی.امپول انوکساپارین.شیاف سیکلوژست.قرص آسپرین

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
سرم آی وی آی جی.امپول انوکساپارین.شیاف سیکلوژست.قرص آسپرین

منم دارم آمپول پروژسترون و انوکساپارین و قرص پردنزولون وآسپرین مصرف میکنم کاش خدا اینبارجوابموبده

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
منم دارم آمپول پروژسترون و انوکساپارین و قرص پردنزولون وآسپرین مصرف میکنم کاش خدا اینبارجوابموبده

انشاا...سلامت بغلش کنی.مشکلت چی بوده/؟من مشکل ایمنی و انعقادی دارم .کار سنگین انجام نده بیشتر استراحت کن من از اول بارداری استراحت مطلقم.داروهاتم تا اخر بارداری مصرف کن مشکلی پیش نمیاد😍

انشاا...سلامت بغلش کنی.مشکلت چی بوده/؟من مشکل ایمنی و انعقادی دارم .کار سنگین انجام نده بیشتر استراح ...

مشکلم جابجایی کروموزومیه قبلیا قلبشون تشکیل نمیشد فکرمیکنی این داروها واسه قلب فایده دارن؟مشکلم انگارراحت نیست

مشکلم جابجایی کروموزومیه قبلیا قلبشون تشکیل نمیشد فکرمیکنی این داروها واسه قلب فایده دارن؟مشکلم انگا ...

من خیلیا رو دیدم با امپول انوکسا بچه هاشون مونده واسه اینه که خونرسانی به جفت بیشتر بشه قلب بچه بزنه.امپول پروژسترونم واسه جلوگیری از زایمان زودرسه و جای بچه رو سفت میکنه.نگران نباش انشاا...که  واست میمونه و سلامت بغلش میکنی از،دوران بارداریت لذت ببر من اینقدر از،اولش استرس کشیدم که اصلا این دورانو واسه خودم سخت کردم

من خیلیا رو دیدم با امپول انوکسا بچه هاشون مونده واسه اینه که خونرسانی به جفت بیشتر بشه قلب بچه بزنه ...

من ۴تا سقط،داشتم خیییلی میترسم کسی باجابجایی کرونوزومی تونسته بارداری سالمی داشته باشه؟

من ۴تا سقط،داشتم خیییلی میترسم کسی باجابجایی کرونوزومی تونسته بارداری سالمی داشته باشه؟

والا اونو نمیدونم .ولی من خودم مشکلم اینه رحمم جنین و پس میزنه که به دکتر گفتم میتونم بارداری موفقیت امیزی داشته باشم گفت اینا رو استفاده کن معلوم نیس