الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دردسر زیاد داشتم همون شب عوضی فرار کرد تا پلیس اومد اونشب بابام اومد دنبالم رفتیم پزشک قانونی
کار خوبی کردی. دیگه برنگردی.به التماسهاشون و موش مردگی هاشون توجه نکنی.حتی اگه تعهد دادن. چون شکایت کردی ک بری بدتر به سرت میارن. تمومش کن زندگی با این روانی هارو.
بابدبختی دختر بزرگ کن بده دست یکی.....😳😳😳
سرگروه آبی،،گروه ۲ وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
اصلا کوتاه نیا و خامشون نشو بزار برن به درک مطمئن باش زندگی بعدیت اینجوری نخواهد شد چون دیدیم اونایی که دفعه اول شکست میخورن خدا دفعه دوم کسی رو جلو پاش میزاره که گذشتش کلا میره به هوا و خوش زندگی میکنه
اصلا کوتاه نیا و خامشون نشو بزار برن به درک مطمئن باش زندگی بعدیت اینجوری نخواهد شد چون دیدیم اونایی ...
به خودت برس و استرس و ناراحت هم نباش یکی رو دیدم خیلی گریه میکرد گفتم اخه چرا واسه اون عوضی ناراحتی واسه کدوم خاطره خوبت گریه میکنی کتکاش یا .... تو هم مثل اون گلم با حرف من انگار یکه خورد ۱ سال بعد طلاقش ازدواج کرد الانم با دو تا دوقولو خوشبخت ترینه عزیزم