سلام دوستاي گلم من الان هفته پنجم بارداری ام ولی ن حالت تهوع دارم ن علاقه خاصی به غذا و تنفر ن خستگی فقط و فقط تکرر ادرار دارم کسی بوده مثل من باشه آخه مامانم میگه بعد از این که تستش مثبت شده از همون اول تا زایمان حالت تهوع های وحشت ناک داشته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آرع منم همینجور بودم فقد تکرر ادرار داشتم حتی تا آخرای زایمانم هرکی میدیدم میگفت اصلا از قیافت معلوم نیس بارداری چون بعضیا هستن قیافه هاشون عوض میشه...چون شکمم کوچیک بود کلا معلوم نبود باردارم،ناگفته نماند وسط های بارداری از یه چیزایی دلم رفت
ناراحت چرا عزیزم؟؟ البته من زایمان کردم الان دخترم 6 و نیم ماهه اس
گفتی وسطاش از یه چیزایی دلت گرفته واسه اون گفتم نمیدونم مشکل شما چی بوده اون زمان ولی من یه جاری بزرگتر از خودم دارم 15سال ازم بزرگترا من 20 سالمه اون 35ولي ده ساله ازدواج کردو و بچه نيوردن چون نخواستن و از وقتی فهمیدن ميرم دکتر شروع کردن دکتر رفتن ولی باز جواب نگرفتن پنج ماه بود ولش کرده بودن درمان و ولی از وقتی بهشون گفتن من باردارم دوباره درمان و شروع کرده کرده مادر شوهرم بجای اینکه بگه به سلامتی گفت ایشالله خدا به اونم بده خیلی براش ناراحتیم اون اذیت میشه ماهم اذيتيم ....والله بخدا دلم شکست چون منم سه سال ناباروری داشتم و با ای یو ای باردار شدم آدم بدی نیستم خدا به اونم بده ولی ناراحت شدم انتظار داشتم خوشحال بشه ولی نشد