2777
2789
عنوان

فوق تخصص روانپزشک نوجوان

4330 بازدید | 9 پست

سلام لطفا کمک کنین من پسر نوجوونم خیلی حالش خرابه یه دکتر فوق تخصص روانپزشک نوجوان در کرج به من معرفی کنین

کلاس اول راهنمایی هست خیلی بی حوصله و بی حاله اصلا دلش نمی خواهد درس بخونه همش می گه کاش من اصلا نه درس می خوندم نه مسئولیتی داشتم دیشب تا اومدیم بیام منزل فوری رفت در و بست و یه کلیدم انداخت که ما نتونیم باز کنیم یه ساعت پشت در منتش کردیم باز نکرد اخرش کلید ساز آوردیم تو رو خدا کمک کنید خیلی پسر خوب و مودبی هست اما وقتی حالش خراب می شه آدم هم می کشه یه پسر خوش قلب و مهربون و نازنینه دل براش می سوزه یه دکتر می خواهم که بهش دارو بده چند تا روانشناس بردم باهاش حرف زدن اما فایده نداشت فقط پول خرج  کردن بودن

شاید مشکلی داره ک نمیتونه بگه

ببریدش پیش یه روانشناس بهش اطمینان بده ک حرفاشو به شما نمیگه

چه خبره از الان قرص بخوره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من شهر شما نیستم ولی اگر کسی رو پبدا نکردی خود آموزش پرورش مراکزی رو داره که دکترهای خوبی هم دارن اگر هم بتونی از مدرسه معرفینامه بگیری راحتتر میتونی وقت بگیری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

پیش چند تا روانشناس بردم اما فایده نداشته باهاش صحبت کردن به همشون گفته دست خودم نیست زودم پشیمون می شه آسیم کرده کلا بچه خوبیه اما یه دفعه می شه آدم جانی و آدم کش تمام وسایل خونه رو می شکنه و داغون می کنه بهش می گم چرا شکستی می گه دست خودم نیست بخدا یه نفر به من می گه این کار و بکن واقعا آجز شدم دلم براش می سوزه دلم می خواد براش یه کاری کنم حالش خوب بشه

دنبال یه دکتر می گردم که مداواش کنه حالا شده با دارو چاره نیست خودش بیشتر اذیت داره می شه بخدا خانواده که چه عرض کنم فامیل هم از دستش عاصی هستن حتی مادربزرگش هم دیگه دوست نداره ببینتش یه پسر دیگم که هم سنش هست خیلی خوبه مادر بزرگ می گه فقط اون بیاد این نیاد مادر بزرگش می گه من از این بچه می ترسم وحشت دارم یه دفعه شخصیتش عوض می شه 

روانشناس نوجوان خوب در تهران میخوای برو مرکز روانشناسی ویان

من دخترمو قبلا میبردم مرکز روانشناسی کودکشون واقعا راضیم همه بخش هاشون روانشناسای خوبی و کار کشته ای دارن راستی سایت هم دارن برو سایتش ببین و باهاشون اشنا بشو

https://vianclinic.com