2777
2789

صددرصد گریه میکنه چون خیلی منتظره بمیرم براش 😭

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 

چشماشو بست سرشو گذاشت کنار سرم و یه نفس عمیق کشید😑

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسره عزیزم ولی رژیم واینا هیچی 

خوشبحالت 

یعنی خدا به منم پسر میده 

دوس ندارم رژیم بگیرم 

حالا گرمی میخورم اونم بخاطرطبع خودم ...

قبل بارداری لبنیات میخوردی؟

تاریخ اقدامت همون روزای تخمک گذاری بود؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
خوشبحالت  یعنی خدا به منم پسر میده  دوس ندارم رژیم بگیرم  حالا گرمی میخورم اونم بخ ...

انشالله قسمتت باشه حتما

عزیزم من یه پسر داشتم و دلم میخواست دومی دختر باشه

ولی سپردم بخدا حتی گفتن برو دکتر رژیم و اینا گفتم نه اول سالم باشه بعدم هرچی صلاحمه همون که پسر شد بازم خدارو شکر مهم برای من سلامتیشه اگه قسمتم بود خدا میدادبهم نه برای اقدامم کار خاصی نکردم 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
الهیییی چه رمانتیک

عااااااشق بچس،الانم عاشق دخترمه،دخترم دو سال و دوماهشه اصرار و اصرار یکی دیگه بیار😕فعلا که مقاومت کردم تا ببینم کی میتونه تسلیمم کنه😕

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اخی.....من بی بی چک زدم دیدم مثبته وقتی ازسرکار اومد گفتم بهش ذوق کرد ولی گفت باید ازمایش بدی تا مطمعن شم😐😐😐😐ازمایشمم گرفتم گفتم مثبته بازم باورش نمیشد برد ب ی دکتر تو درمانگاه نشون داد😑😑😑😑بعدم تا خونه میگفت وای ب مامانم بگم چقد ذوق میکنه🙂🙂🙂🙂🙂کلا توقع داشتم زیاد خوشحال شه😅😅😅

ولی روزی ک فهمید دوقلوان میخندید گریه میکرد انقدددددد خوشحال بود .ولی خوشحالیمون ب سرانجام نرسید بمیرم براش😢😢😢😢😢

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
چرا به سرانجام نرسید

تو ۲۲هفتگی کیسه اب پسرم سوراخ شد دیگه مجبور ب زایمان شدم دخترمم رفت باهاش بمیرم برای دل شوهرم😢😢😢😢😢

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷