2777
2789
عنوان

نفرت انگیز چندش

520 بازدید | 44 پست

سلام بچها 

از یه شخصی به شدت بدم میاد و یه سال پیش ی دعوایی حسابی با هم کردیم البته تو چت هروق همدیگه رو میدیدیم ن من ب اون توجه میکنم ن اون ب من تا اینکه چن روز پیش با بردارشوهرمو خواهرشوعرم کافه بودیم و دختره اومد داخلو از اونجایی ک بردارشوهرم اینا رو میشناخت اومد پیشمون و گف سلام من فقط گفتم سلامو رومو کردم اون ور و باهاش دست ندادم خواهرشوهرم میگ دسشو دراز کرد سمتت ک روتو کردی اون ور... خلاصه محلش نزاشتم حالا از اون روز هروق جایی میبینه مارو سلام میکنه حتی از دور و من ج نمیدم بهش اینم اضافه کنم ک بعد از دعوایی ک تو چت کردیم بلاک کردیم همو اما حالا اون منو از بلاکی در اورده اما من ن 

حالا میخام بدونم کار درستی کردم یا ن خودم ک میگم خوبش کردم اما شوهرم میگه کار زشتی کردی😂

خدا خواست من را خوشبخترین زن جهان کند که تو را آفرید...♥๓єysค๓ค๓♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار بدی کردی

اون داره ی کاری میکنه تورو جلو خواهرشوهر و شوهرت وبرادرشوهرت بدکنه

که این‌مصیبته

ی کم سیاست خواهر

از بلاک درش نبار ولی توجمع تحویلش بگیر کم وبیش خودتو خراب نکن

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بستگی داره بینم طرف چه بدی در حقت کرده

ولی من با شوهرت موافقم😂

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

[QUOTE=117995405]کارت زشت بود[/QUOT اون مقصره دعوامون بود نمیدونم گفتنش درسته یا ن ولی چشش دنبال شوهرم بود درصورتی ک خودش شوهر و بچه داره ب شوهرم پی میداد و شوهرمم ج نمیداد منم عصبانی سدمو دعوا کردم باهاش اما اون از رو نمیرفتو بیشتر فوشم میداد طلبکار بود انگار خلاصه ک خیلی ازش بدم میاد...

خدا خواست من را خوشبخترین زن جهان کند که تو را آفرید...♥๓єysค๓ค๓♥
یادت باشه شیطان از نفرت آدمیزاد تغذیه میکنه تو سیرش نکن 

چقدر جالب بود این جمله ات 

خودش یه جور پاکسازیه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره