2821
2789

من لوبیاسبزبیشتردوست دارم .شویدهم باشه خوشمزه میشه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من لوبیا چشم بلبلی و شوید و زردچوبه تو برنج میزارم وقتی خواستم دم کنم خیلی خوشمزه میشه...البته اگه لوبیا چشم بلبلی تازه و خام باشه چند غل بخوره کافیه ولی اگه چشم بلبلی ات خشک و حبوباتی باشه جدا بپز وقتی نیم پز رو به نرم داشت حین دم قاطی برنج کن بهمراه شوید و زردچوبه

من لوبیا چشم بلبلی و شوید و زردچوبه تو برنج میزارم وقتی خواستم دم کنم خیلی خوشمزه میشه...البته اگه ل ...

درسته اما من میگم بخوام گوشت لای برنج بذارم با چشم بلبلی بهتره با لوبیا سبز و در هر دو شکل شوید خوبه یا نه ؟

من لوبیا چشم بلبلی و شوید و زردچوبه تو برنج میزارم وقتی خواستم دم کنم خیلی خوشمزه میشه...البته اگه ل ...

من گوشت رو اب پز میکنم خوب که پخت از آبش جدا میکنم و با کمی از اب گوشت و رب گوجه سرخ شده سس تند و خوشمز درست میکنم....گوشت و سس رو در دیس گذاشته و روی ان رو با پلو میپوشانم...عالی میشود..به به😉

درسته اما من میگم بخوام گوشت لای برنج بذارم با چشم بلبلی بهتره با لوبیا سبز و در هر دو شکل شوید خوبه ...

من لوبیا سبز دوست ندارم....بیشتر بدرد استامبولی میخوره ولی چشم بلبلی برا شوید پلو مناسب تره بنظرم

من لوبیا سبز دوست ندارم....بیشتر بدرد استامبولی میخوره ولی چشم بلبلی برا شوید پلو مناسب تره بنظرم

که گوشت قرمز هم توش باشه ؟ بارب ؟ آخه انگار بیشتر شوید و چشم بلبلی بدون ربه با مرغ نه گوشت قرمز

2825
2823
2791
2779
2792