2777
2789

سلام، دوستان من بچه اولم فشارم رفت بالا ، توی سی هفته ، ختم بارداری دادن و بچه بعد ۱۵ روز دستگاه نموند، الان میخام بعد ۱۸ ماه اقدام کنم، دکترم حنطوش هس، آسپرین و آنوکساپارین رو تشخیص داده برام، بنظرتون ممکنه بازم فشارم بالا بره؟؟؟؟ کسی بوده مصرف کنه ولی بازم مسمومیت بگیره؟؟

چرا فشارت رفت بالا ؟؟ دليلشو نگفتن ؟

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم که دکتر حنطوش زاده کارش عالیه . ما یک مورد داشتیم که مسمومیت بارداری یا همون پره اکلامپسی شد ...

چند هفته پره کلامسی شد؟ بچه موند؟ میشه ازش بپرسید دارویی استفاده میکرد؟

عزیزم شما بارداریت به خوبی پیش رفت؟مشکلی نبود آخه منم دقیقا همین مشکل برام پیش اومد لطفا جواب بده😔

حالا فعلا تحت نظرم، تازه ۲۲ هفته ام، ببینم اینسری چی میشه، آمپول و آسپرین مصرف میکنم

حالا فعلا تحت نظرم، تازه ۲۲ هفته ام، ببینم اینسری چی میشه، آمپول و آسپرین مصرف میکنم

عزیزم انشالله به سلامتی این بار بغلش کنی،میشه بگی قبل بارداری چه آزمایشای دادی؟چندوقت بعد باردار شدی؟رژیم خاصی داری الان؟ببخشید اینهمه سوال پرسیدم آخه نگرانم😔

عزیزم انشالله به سلامتی این بار بغلش کنی،میشه بگی قبل بارداری چه آزمایشای دادی؟چندوقت بعد باردار شدی ...

آزمایش های فاکتورهای خونی، انعقاد، ترومبوفیلی، دقیقا دو سال بعد باردار شدم که بدنم به حالت عادی برگرده. 

آزمایش های فاکتورهای خونی، انعقاد، ترومبوفیلی، دقیقا دو سال بعد باردار شدم که بدنم به حالت عادی برگر ...

عزیزم فاکتورهای خونی همون ایمنی انعقادی هستن؟من تو هفته ۲۸ این اتفاق واسم افتاد الان پنج ماه میگذره خیلی روحیم خراب شده ماه بعد میخوام اقدام کنم آخه تنبلی تخمدان داشتم با قرص باردار شده بودم میترسم دیر بشه 

دیر نمیشه، بله فاکتورهای انعقادی خون. ۲۸ طبیعی یا سزارین؟

ممنونم که جواب میدی یکم از استرسم کم میشه،سزارین شدم متاسفانه کاش طبیعی بودم😔شما الان خداروشکر که مشکل خاصی ندارین؟نی نی اولت چی بود؟این یکی نی نی جنسیتش چیه؟میدونی چیه،من خیلی افسرده شدم تو جمع به روی خودم نمیارم ولی روزی نیست که گریه نکنم و حتی شبی نیست که خواب بچمو نبینم به خاطر همین میخوام زود باردار بشم تا حالم بهتر بشه

ممنونم که جواب میدی یکم از استرسم کم میشه،سزارین شدم متاسفانه کاش طبیعی بودم😔شما الان خداروشکر که م ...

نه این درست نیست، شما باید اینسری با روحیه قوی جلو بری. من هم مث شما بودم، بچه اولم پسر و ۱۷ روز دستگاه بود اما نموند. ب نظر من عجله نکنید و با توجه به اینکه سزارین شدید عجولانه تصمیم نگیرید. من این بچه ام دختره، دقیقا دو‌سال بعد باردار شدم، تا ببینم انشالله چی میشه. دیگه برا ابن یکی تمام تلاشم رو دارم می کنم. اولی هم سزارین بودم. 

نه این درست نیست، شما باید اینسری با روحیه قوی جلو بری. من هم مث شما بودم، بچه اولم پسر و ۱۷ روز دست ...

عزیزم ممنونم از جوابت امیدوارم به خوبی این دورانو سپری کنی و نی نیتو بغل بگیری خیلی حس بدیه دوتای بری بیمارستان و تکی برگردی