2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زد بهش میگم

1661 بازدید | 133 پست

خیلی تو جمع ضایعم میکنه و حرف تلخ بارم میکنه

جلو خواهر برادراش و عروس خواهرش و دومادش.

جرات ندارم باخواهر شوهرام حرف بزنم یا شوخی کنم سریع مثل سگ میاد پاچمو میگیره انگار دختراش بچن نمیتونن از خودشون دفاع کنن

این چند مدت نه میرم طرفش نه جواب زنگاشو میدم

بعد از چند مدت که دوباره زنگ زد جواب میدم

گفت چرا نیستی و این حرفا 

من حرف دلم رو بهش میزنم

و مینشونمش سرجاش

تاصب تاپیک بارونه مثل اینک😑

ی تاپیک اقدامی بزنین

مادرشوهر ارزش تاپیک زدن داره اخه محلش نزار😂

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آخه همیشه عادتشه میدونه من جوابشو نمیدم بجای این که خوب شه روز به روز بیشتر زور میگیره روم

خیلی بده دیگ بنظر من احترام بزرگ تر تو همه شرایط واجبه ولی وقتی تورو تو جمع خورد کرد خیلی اشتباه کردی جوابشو ندادی

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
تاصب تاپیک بارونه مثل اینک😑 ی تاپیک اقدامی بزنین مادرشوهر ارزش تاپیک زدن داره اخه محلش نزار😂

بهدا محلش نمیزارم جوابشم نمیدم 

ولی بجای این که خودشو اصلاح کنه بیشهر و بیشتر حرف بارم میکنه

خیلی بده دیگ بنظر من احترام بزرگ تر تو همه شرایط واجبه ولی وقتی تورو تو جمع خورد کرد خیلی اشتباه کرد ...

تصمیم گرفتم جوابشو بدم

مثلا بلخواهر شوهرام حرف میزنیم یهو میپره وسط 

حرفی که اصلا به اون ربطی نداره خودشو دخالت میده

آخه بتوچه زنیکه احمق

تصمیم گرفتم جوابشو بدم مثلا بلخواهر شوهرام حرف میزنیم یهو میپره وسط  حرفی که اصلا به اون ربطی ...

خیلی بده این حرکت واقعا درکت میکنم  اون فکر کرده تو همینحوری بی زبونی  شوهرت میدونه اینحوری باهات رفتار میکنه

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔