2777
2789
عنوان

دو شبه پلك روي هم نذاشتم از غصه...

346 بازدید | 18 پست

دارم دق ميكنم...

توي سينم پر حرف پر اعتراض پر سوال بي جواب 

احساس ميكنم هر لحظه قلبم از حركت واميسته..

هر موقع از اخلاق مادرشوهرم گلايه ميكردم شوهرم ميگفت اخلاقشه عوض نميشه چي كارش كنم بعد ديشب پدرشوهرم ميگه اخلاق هر كسي عوض ميشه تو خودتو عوض كن

هر سري به شوهرم اعتراض كردم ميگفت تو ميخواي من جلوي تو با مادرم دعوا كنم دلت خنك بشه بعد ديشب جلوي مادرش هر چي از دهنش دراومد به من گفت

تو تاپيك ديشبم ماجرا رو توضيح دادم

اين زندگي دگ زندگي نميشه برا من

احترامي نمونده دگ واسم

ميخوام فردا برم همه چيو برا بابام تعريف كنم مخصوصا از گند و گوه هايي كه شوهرم تو اين سالا زده تا بفهمه هر حرفي نبايد هر جايي جلوي هر كسي بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بترسونش بهتره

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
زود تصميم نگير من جات بودم همونجا جواب ميدادم ولي به بقيه نگو 

كاش ميتونستم مثل خودشون بي حيا باشم

باورت ميشه از ديشب حتي نتونستم يك كلمه با شوهرم حرف بزنم انقد كه بدم اومده ازش

خدایا ،چرا یه همدم تو دنیای واقعی نیست 😔زندگیمون شده نی نی سایت، درد دلامونو میام اینجا میگیم بلکه ...

از ديشب همه كسم شده ني ني سايت 

به خونوادمم شك دارم بگم يا نه چون خيلي رو من حساسن 

بفهمن شر به پا ميشه 

همش دنبال يكيم سرمو بذارم روشونش گريه كنم سبك بشم يه خورده

ديشب انگار يهو همه چيزو باهم از دست دادم

یه روزی مادربزرگم گفت تره به تخمش میره حسنی به باباش 😔

اینو بهش ایمان دارم. از والدینی که به هر دلیلی ایرادهای فاحش دارن ، فرزند خوب بیرون‌نمیاد و ما باید اینو بپذیریم که همسرانمون به هر حال توی اون محیط و تو دست همون پدر مادر تربیت شدن و رشد کردن پس جدای از اونها نیستن. نگیم شوهرمون فرق داره ، نه ، شوهر ماهم از همون خانواده س

عزیز دلم گفتن این حرفها دردی ازت دوا نمیکنه اما اشتباه بزرگت گله کردن های مداوم پیش شوهرت بود 😔

متاسفانه اونقدری هم که میگن ، مردها محرم اسرار خانوماشون نیستن

از ديشب همه كسم شده ني ني سايت  به خونوادمم شك دارم بگم يا نه چون خيلي رو من حساسن  ...

میدونم چی میگی خواهر به خدا درکت میکنم، منم دلم خیلی پر خیلی وقته به هیچ کس نمیتونم زخم دلمو بگم، حتی توی این نی نی سایتم نگفتم حتی عزیز ترین کسام هم از راز دلم خبر ندارن، خیلی سخته تحملش

یه روزی مادربزرگم گفت تره به تخمش میره حسنی به باباش 😔 اینو بهش ایمان دارم. از والدینی که به هر دل ...

من بد انتخاب كردم اون موقع عاشق شده بودم و كر و كور

وگرنه همون روز اولم ميدونستم شوهرم عوضيه

خيلي خستم...