2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی هاتون رو از پوشک گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست
من دوباره شروع کردم اما همکاری نمیکنه فقط تو پوشک!  مشکوک به اتیسمه درمانگرش میگه ممکنه برا هم ...

ایشالا که اوتیسم نیست عزیزم ایشالا که هممون موفق باشیم تو این راه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که اوتیسم نیست عزیزم ایشالا که هممون موفق باشیم تو این راه

ممنون عزیزم، ایشالا

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
توی دستشویی؟؟؟ خخخخ  واقعا؟؟؟  عزیزم

تو دستشویی که نه تو پوشکش همون سرپا کارشو میکنه اصلنم نمیزاره نزدیکش بشم تو هفت تا سوراخ قایم میشه بخوام برم سمتش جیغ و داد که نیا

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
شماچقدردیرشروع کردین من از۲سالگی بهش مای بیبی نبستم شورت آموزش تندتندمیبردمش دستشویی الان ۲سال و۳ماه ...

عزیزم یه سوال

آخه پی پی شو چی؟ 

اونم میگفت؟ 

سرپا پی پی می‌کرد اولش توی دستشویی؟؟؟ 

خدایا مرسی  
خانومها شماها موقعی که از پوشک گرفتید بچه تون پی پی را چه کار می‌کرد یعنی راحت توی دستشویی نشسته پی ...

من شرت مایو پاش کردم معمولا از خجالت تو این سن بچه ها یه گوشه این کارو میکنن شمام متوجه میشین بزاررین تو مایو کارشو بکنه بعد ببرین رسشویی پی پیشو خالی کنین باهاش خداحافظی کنین بگین خداحافط پی پی برو پیش مامانت اینا خیالشون راحت میشه پسر من خیلی از پی پی میترسید خدارو شکر با این روش شاید سهبار تو شرت کارشو کرد دیگه رف دسشویی

ای جانم خدا حفظشون کنه    

فدات شم مرسی

خوب پی پی چی؟  مگه بچتون سرپا پی پی نمی‌کرد توی پوشک آخه دختر من سرپا زور میزنه و پی گی میکنه ...

نه میگفتم بشین رلحت مینشست . اگه دوست نداشت دستشویی پی پی کنه اصلاا زورش نکن اونوقت نگه میداره خدای نکرده یبوست میکنه فقط و فقط مهربونی و صبر 

دوتا کثیف میکرد همونجا میشستم پهن میکردم رو بخاری خشک میشد

من امروز یبارم جیششا نگفت. از صبح تا حالا دارم شودت میشورم. ده برابر روزای دیگه اذیتم کرده و بهونه گیری کرده. همش گفته گوشی بده بازی کنم.‌میدادم گفتع نه این بازی رو نمیخام.اونو  نمیخوام. فلان فیسال