2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط روزش به ثبات رسیده شب رو هنوز کاری نکردم

نمیدونم چیکار کنم😑

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من دوسالو دوماه بود شروع کردم هرکار کردم نشددوسه ماه تلاش کردم نشد دوست داشت همکاری کنه ولی مثانش واقعا امادگی نداشت خودم متوجه میشدم ک نمیتونه ادرار و نگه داره و دستش خودش نیس .منم بیخیال شدم پوشک کردم تا دوسالو هفت ماه خودش گفت مامان پوشک نمیخوام هم شب هم روز خشکه خشک .

من تجربه ندارم ولی کاش دخترم این سن بود الان میگرفتمش   

به همه پوشکای ایرانی حساسیت پیدا کرد یهو خوبم نمیشع..گفتنم نمیگه زوده براش ..خارجی هم گرونه موندم چیکار کنم 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
بهتر نبود میزاشتی بعد عید که هوا گرمتر باشه؟ الان تو این سرما هی بخوای اب و ابکشی کنی هم خودت هم بچت ...

دوسال و هشت ماهشه.دیگه گفتم‌ الان بگیرم بعد عید سه سالش میشه 

دختر من ۱۸ ماهشه همش دستشو میکنه تو پوشکش میگن امادگیشو داره برای از پوشک گرفتن اعلام میکنه چطوری بگیرمش اخه حرفم نمیزنهه😔😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست. مثل افسانه ای شیرین و عجیب و غریب که سخت می شود باورش کرد. آخر چطور می شود یک دفعه مادر شد. همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت می دهند و می گویند این بچه شماست، همه چیز تغییر می کند. دستت را می گذاری روی شکم و حس می کنی از همین حالا باید قوی تر باشی. باید محافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی، همراهش باشی. شروع به تکان خوردن که می کند فکر می کنی دیگر خودت نیستی، دیگر پاهایت روی زمین نیست. لذتی وجودت را می گیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. با گذشت هر روز و هر ماه چقدر عاشق تر می شوی. چقدر قلبت می تپد برایش. برای اویی که هیچ نمی دانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. از همین روزهاست که نگرانش می شوی. که چرا تکان نمی خورد، چرا نمی چرخد، چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد❤️❤️❤️
پماد ادرار سوختگی چیکو بگیر خیلی خیلی خوبه  شاید برای دخترت جواب بده

باشه عزیزم اینم امتحان میکنم ..دیگه قارچی شده بچه انقد زخمش طولانی شد 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍