سلام دوستای گلم.من یه معضل دارم همیشه اوایل رژیم خیلی انگیزه دارم برای لاغری بعدش یه غذای خوشمزه میبینم همه چی رو فراموش میکنم.یا مثلا یه مدت شدید رژیم میگیرم یهو اونقدر میخورم تا میترکم.بخدا خسته شدم.شماهایی که تو رژیم موفق بودید اینجور مواقع چه کار میکنید.تو رو خداد به دادم برسید
صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
اصلا به وزن کم کردن نمیرسم.همه چی هم دوست دارم حتی تخم مرغ آب پز
همه چی که همه دوست دارن عزیزم😂 مهم اینه که بتونی در مقابل خوردنش مقاومت کنی....من اینجور مواقع قسم میخورم...اینو از دکتر کرمانی یاد گرفتم.باعث شد اراده م قوی بشه.من پارسال ۱۲ کیلو کم کردم.و الان هم ده کیلو دیگه باید کم کنم...و جایی مهمونی میخوام برم مثلا قسم میخورم که شیرینی نخورم.و اونجا حتی اگه دلم هم بخواد نمیخورم چون به قسمم پایبند هستم