2777
2789

سلام خانما

شبتون بخیر

راستش واسه خانواده های نیازمند لباس جمع میکنیم اگر لباسی دارید ک استفاده هم شده باشه ولی سالم و تمیز باشه اشکالی نداره ثواب بزرگی هست تو این سرما بندگان خدا آبرو و عزت نفس دارن

لباس بیرون یا خونگی فرقی نداره

دوتا خانواده هستن هنوز بچه ندارن جوونن ورشکست شدن واسه خود خانم اگر لباسی داشتید اطلاع بدین ممنونم

انشالله که هیچکس تو این روزا و شبای سرد بدون لباس مناسب نباشه

شبتون خوش

خانمای اصفهانی میشه لطفا اگه کار سرایداری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر سالم و تمیز هست لطفا بچه گانه یا سایز بزرگ و مردونه زنانش را بگید و یه جایی را بگید تا بیام بگیر ...

باشه اگ سالم و تمیز از خودمون یا اطرافیانم بود میگم بهت خودم حتما چک میکنم که سالم باشه

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
باشه اگ سالم و تمیز از خودمون یا اطرافیانم بود میگم بهت خودم حتما چک میکنم که سالم باشه

باشه عزیزم الان درخواست دوستی میدم شمارمو بهت میدم ک بهم بگی بیام ببرم

خانمای اصفهانی میشه لطفا اگه کار سرایداری 
باشه عزیزم الان درخواست دوستی میدم شمارمو بهت میدم ک بهم بگی بیام ببرم

خودم درخواست دادم یه پیشنهاد دارم

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
اگر سالم و تمیز هست لطفا بچه گانه یا سایز بزرگ و مردونه زنانش را بگید و یه جایی را بگید تا بیام بگیر ...

سلام لطفا درخواست دوستی من قبول کنین میخوام براتون لیست اسامی ختم دعای معراج رو بفرستم شما هم توش شرکت کرده بودید