2777
2789
عنوان

بي بي چك كي جواب ميده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 104 پست
اخ دعا کن نباشمممم ک اصن فاجعست

تو که فاجعست برات چرا حواستون نبوده 😲

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موعدم ۱۵ دلم میخواد این ماه دیگه مامان بشم بعداز چهار ماه

من بعد از ۷ماه .... خیلی دلم میخوا

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

نيل جان من چن بار خوردم چند سال پيش...بعد چند روز پريود شدم...درحالي كه تازه پريود شدم...چند بار اينكارو كردم هورمونامر بهم ريخته بود...سعي كن زياد نخوري...البته بدنا با هم فرق داره يكي از دوستاي من خورده بود سر موقع ش هم پريود شد...دوستي هم داشتم كه باردار شده بود با قرص

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
حتما عزیزم  توام برام دعا کن ک این ماه دیگه باردار باشم 😍

ایشاا... ک مامان میشی این ماه چ خوبه ادم با خیال راحت منتطر بچه باشه الان وقتی فک میکنم فردا جواب مثبت باشه دلم قنج میره🤣🤣🤣

ایشاا... ک مامان میشی این ماه چ خوبه ادم با خیال راحت منتطر بچه باشه الان وقتی فک میکنم فردا جواب مث ...

😂😂😂😂

چیکار میکنی اگر مثبت بود

من بعد از ۷ماه .... خیلی دلم میخوا

من اوایل ک تو اقدام بودم یکی میگفت ۵ ماه اقدامم یکی میگفت ۱سال اقدامم تو دلم میگفتم چه صبری دارن الان میبینم عین برق روزا میگذره یهو بخودت میایی میبینی چندماه گذشته و خبری نیست،موعدتون کی هست؟؟

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
من اوایل ک تو اقدام بودم یکی میگفت ۵ ماه اقدامم یکی میگفت ۱سال اقدامم تو دلم میگفتم چه صبری دارن الا ...

دقیقا درست گفتید 

والا اگه ۳۰ روزه بشه ۱۵ م ولی ۲۸روزه باشه یه ۳ روز دیگه

دقیقا درست گفتید  والا اگه ۳۰ روزه بشه ۱۵ م ولی ۲۸روزه باشه یه ۳ روز دیگه

بس باهممیم ایشالا ک بیایی و خبر بارداریتو بهم بدی

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

ميگم ترشح قهوه اي داشتم...من يه بار باردار شدم سقط شد متاسفانه...دعا كنين براي آرامشم...اميدوارم هر كي منتظر بي بي چكش مثبت و هركي هم بارداره ٩ ماه رو به خوبي و خوشي بگذرونه...آمين...از خدا براي خودم و همتون آرامش ذهن ميخام

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏