2777
2789

اگه خودتون پختین چطور از آب در اومد؟؟؟

من خودم اولین مهمون فامیلای شوهری بودن،غذا خوب شده بود اما یکسره تو آشپزخونه بودم و کارام پیش نمیرفت،از این طرف داشتم برنج آبکش میکردم با شوشو،از اونطرف مهمونا اومده بودن😑

خیلی دستپاچه و مضطرب بودم .... یادش به خیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نیس ولی احتمالاخانواده خودم بودن

دستپختم معمولیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من ازدواج نکردم ولی این قضیهدعین کابوسه 

یهوو غذا خوشمزه نشه فکر کنننن☹

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 

خانواده خودم وخانواده شوهرم همراه دایی م وعمه شوهرم رو دعوت کردم.غذام خوب شد.قبل از رسیدن مهمونام همه چیز رو آماده کردم

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان

اولین بار نزدیک ۲۰ نفر از فامیلای شوهرم خودشونو دعوت کردن خونمون در حالی که من خیییلی نابلد بودم. غذا از بیرون گرفتیم. در این مورد هم نابلد بودیم خیلی زیاد گرفتا بودیم

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق